Ontdekken

Gisteravond ging ik naar een tentfeest, mijn eerste. Ik dacht dat ik nooit zo'n feestbeest was maar dit was toch wel echt heel gaaf. Er kwam eerst een rapper en daarna een bekende hardcore dj. Ik dacht ook dat ik niet van hardcore hield maar ook hier ben ik van gedachten veranderd. Ik besluit dat ik van tentfeesten houdt.

Kan ik dansen? Wie weet.

Gisteren ging ik in ieder geval helemaal los en ik denk niet eens dat het er erg verkeerd uit zag. Een vriend van mij, het grootste feestbeest van mijn vriendengroep, wilde in ieder geval wel met me dansen. Het voelde goed, eerder besteedde hij nooit veel aandacht aan mij.

Ik wist niet dat dansen zo lekker kon zijn. Ik weet het van zingen, maar bij feesten is het dansen en zingen. Het dansen was bij mij nog niet zo'n succes. Gisteren echter wel, het was geweldig. Ik zat in een soort flow en wilde niets liever dan weer een drop van die beat en weer helemaal losgaan. Ik voelde me goed. Ik was nooit naar een feest geweest waar ik echt durfde te dansen. Schoolfeesten... Niet dus. Ondanks dat het mengsel zweet en bier langs mijn rug liep voelde ik me niet vies. Ik voelde me heerlijk. Ik besluit dat ik van dansen houdt.

Het was een unieke ervaring. Ik wil zeker meer van dit soort dingen doen. Lekker losgaan, alles om je heen vergeten en dansen met die ene persoon. Het was trouwens best vreemd dat het zo goed klikte met hem gisteren. Ik zou zeker niet iets met hem willen maar we zien wel hoe het afloopt. Het was bijzonder. Misschien was het gewoon het moment, de sfeer, de complete chaos waardoor alles ineens mooier leek dan het is. Wat kan het leven toch mooi zijn.

Ik besluit dat ik mezelf minder goed ken dan ik dacht.
En ik besluit dat dat alleen maar leuk is.
23 mei 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Spanky
Spanky, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende