Ik ben eerlijk geweest! :D eindelijk!

Ik probeer al zeker een paar maanden eerlijk tegen mn beste vriendin te zeggen dat ik misschien wel meer voel dan alleen vriendschap voor haar. Maar ik was echt zo extreem bang dat ze boos zou worden of me nooit meer zou willen zien.. dat ik het echt niet durfde. Tot vandaag! Ik heb het tegen haar gezegd!! Via whatsapp.. ja ik was er ook niet blij mee, maar het was opeens een goed moment..

We hadden de hele avond en nacht gepraat over echt hele persoonlijke dingen die je verder met niemand deelt. intieme dingen. En toen dacht ik.. nja als ze dat met mij durft te bespreken, kan ik dit misschien ook eindelijk eens gaan vertellen. Want het voelde niet echt goed dat zij zo open was en ik nog met een geheim zat.

Maar op het moment zelf durfde ik het niet.. ik heb heel lang zitten twijfelen of ik het zou zeggen of niet, uiteindelijk niet gedaan savonds, maar smorgens heb ik haar een berichtje gestuurd dat neerkwam op 'Ik wil je graag nog wat zeggen en omdat we gisteren zo open waren, leek me dit wel een goed moment.. ik hoop niet dat er iets verandert tussen ons, ik wil je niet kwijt.' Toen kreeg ik terug dat ze er een beetje bang van werd xD en of ze misschien iets verkeerd deed, maar dat was het natuurlijk niet. Nja toen heb ik nog een paar hele vage berichten gestuurd, want ik kon het gewoon niet echt goed verwoorden omdat ik het echt doodeng vond. Dus toen werd het niet echt veel duidelijker voor haar. Daarna heb ik haar maar even opgebeld.. om het proberen wat duidelijker voor haar te maken, maar ik was helemaal in tranen van de spanning, dus zij heeft eigenlijk vooral dingen aan mij gevraagd. Toen was het haar voor een groot deel duidelijk. EN ZE REAGEERDE ZO LIEF verliefd omg.

Dat ze het helemaal niet erg vond en dat ze net zo blij is met mij omdat ik haar altijd blij maak. Dat ik haar beste vriendin ben en blijf en dat iedereen dat mag weten en als mensen denken dat we een stel zijn haar dat ook helemaal niet uitmaakt. En het beste..: 'het maakt niet uit, ik blijf altijd van je houden om wie je bent.'verliefd

En daar heb ik me dan al die weken zorgen over gemaaktverward

Het is alleen niet wederzijds geloof ik, maar dat maakt niet eens zoveel uit. Ik vind het al heel wat dat ze het zo positief op heeft gevat. Want ze reageerde precies zoals iedereen had gezegd.. 'Wat is er erg aan als iemand je leuk vindt? is toch een compliment?' Ja maar als die persoon je beste vriendin is en je normaal hand in hand over straat loopt is het wel even wennen als die persoon zegt meer voor je te voelen terwijl jij dat niet doet denk ik. Maar het maakt het niet uit. Ik ben ZO blij dat het eruit is erg vrolijk erg vrolijk verliefd
27 sep 2014 - bewerkt op 27 sep 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende