Idk

Zaterdagavond. Ik kwam binnen en daar zat je dan. Ik keek je aan ik had jou hier niet verwacht. Ik ging snel naast je zitten en gaf je een glimlach.

Hij sprak verder met een vriend van hem over voetbal en ik stak mijn sigaret op. Ik had veel pijn in mijn buik. Ik ging wat meer vooruit zitten en probeerde mijzelf sterk te houden. J draaide zich naar me toe en sloeg zijn hand op mijn rug. Hij vroeg of het wel ging en ik knikte ja. Hij bleef mij aankijken, en liet me niet los. Ik liep naar buiten en rende naar de wc ik wou tot rust komen.

Snel liep io naar de keuken en nam wat pijnstillers in. Toen ik terug kwam pakte J me bij mijn hand. J:' ik wil je zien lachen..' hij begon me te kietelen en drukte mijn lichaam tegen hem aan.

Hij keek me aan en zoende me. Ik voelde zijn hand door mijn haar gaan en zijn lichaam die tegen de mijne. Elke keer voelde ik zijn lippen die een afdruk achter lieten op mijn huid.

Hij was zo lief maar dan ook echt oprecht lief. Ik wou niet dat de avond voorbij ging. Ik wou gewoon bij jou blijven. Je sloeg je arm om mij heen en keek mee op mijn telefoon.

Hij las de naam van mijjn beste vriendin 'everything' J ' ben ik niet je Everything ? '
Ik: ' haha nee want dat wou je toch niet '
J ' Ik beloof je dat ik snel je Everything word'
Ik ' Ja dat zal jij heb daar voor nog veel te veel goed te maken. ' hij pakte me bij mijn rug en zoende me een paar keer.

Ik: hier mee maak je alleen de kleine dingen goed..
J : ik beloof je dat we binnenkort een keer gaan daten.
Ik keek hem aan met een vragend gezicht.
Het enige watbie nog zei was : zeg maar een datum.

Daarna trok hij me tegen zich aan.
J : ' Je bent zo mooi wist je dat.. ?'

Daarna vroeg hij een afscheids kus en ik hield hem zo stevig vast. Ik drukte mijn lichaam tegen de zijne. Ik wou hem niet los laten.


21 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende