I want to relapse...

18+ verhaal
Week 4 in Azië is aangebroken. Zoals sommige gemerkt hebben heb ik weinig geschreven. Dit omdat ik niet goed ga.

Ik zit op een ander forum, waar mensen mij iets beter begrijpen (op gebied van automutilatie, stress, paniekaanvallen ect.)

Ik ben nu voor degene die het zich intresseert 24 dagen vrij van automutilatie.
De barcode strepen van voor mijn vakantie zijn littekens geworden (heb er echt een hekel aan).

Toch is de urge ontzettend hoog. Voel mij niet met beide benen op de grond en heb veel pieker en paniek aanvallen. Ik idialiseer automutilatie en heb er een fantasie beeld bij hoe het zou moeten. Het maakt mij helemaal gek in mijn hoofd.. ik wil het niet en tegelijk kan ik niet wachten op een relapse..

I'm snap dat veel dat niet begrijpen en dat ik hoogst waarschijnlijk een hoop aan stront over mij heen krijg. Maar goed doe je best slechter kan het toch niet gaan..

Doordat ik niet snijd merk ik dat ik andere dingen ga doen voor een high. Vaak achteraf gezien gevaarlijke dingen. De jungle in met de gids, maar vervolgens rotsklimmen op 2000 meter hoogte zonder touw.

En surfen voor de gene die dat niet snapt. Ik werd zo ziek op mijn surfboard ik kon mij niet meer rechtop houden. Ik ben 2 keer bijna verdronken omdat de golven zo snel na elkaar kwamen en zo krachtig waren dat ik geen adem kon halen. Toen ik terug zwom naar de kant, zonder surfboard.(die had mijn trainer) werd ik opgepakt door een golf en zo hard neer gesmeten op het strand dat ik 3 minuten geen adem kreeg en compleet plat werd geduwd tegen het strand.

Mensen schrokken allemaal en hielden hun hand voor de mond. Ik was helemaal in de war. Echt nog 2 van zulke klappen en ik had hier niet meer geschreven..

05 aug 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justafriend
justafriend, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende