Crisis team

Vroeger toen ik 16 was heb ik wel eens gepraat met het crisisteam van 113. Wanneer ik weer wilde snijden of wanneer ik verkeerde gedachten kreeg.

Nu ben ik 23 en het klinkt misschien dom maar ik voel mijzelf niet heftig genoeg om er naartoe te gaan. Hoewel ik ook het zelfbeschadig forum vaak deze chat toegeschoven krijg.

Het voelt alsof ik niet een erg genoege zaak ben. In bedoel ik doe het zelf.. stel dat als in nu chat iemand anders zelfmoord pleegt omdat de lijn bezet is.. dit is iets waar ik mij enorm druk over kan maken..

Tegelijkertijd is de urge om mijzelf te snijden groter dan ooit. Haat ik alles van mijzelf en om mij heen en verlies ik grip op werkelijkheid..

Vanochtend om 6:00 voelde ik dat ik het crisis team moest bereiken en naar veel gezeur in mijn eigen hoofd heb ik dit gedaan.. ik moet zeggen dat het niet heel erg geholpen heeft, maar alleen de stap om te gaan was al een overwinning..

Hoe vandaag verder? Geen idee.. in gok dat ik alsnog mijzelf ga snijden want dat gevoel is nog lang niet weg en ik krijg vandaag weer heel veel stress en shit op mij gegooit van school. Als ik thuis kom is er compleet niemand dus dat word een uitdaging..

Ik zie er zo tegenop want ik weet niet waar ik toe in staat ben momenteel.. en ik wil het ook niet weten want ik gok dat het meer is dan ik wil toegeven..
02 sep 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justafriend
justafriend, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende