Hoort dat wel ?

Ik heb sinds een week nu ook contact met een jongen waar ik heel leuk, open en gezellig mee kan praten. We hebben het over vanalles... wat voor opleiding/ werk hij doet. wat ik doe, we luisteren samen naar elkaars dingen die we maken. Maar nu kregen we het ook over seks. Of we dat met elkaar zouden zien zitten, of dat goed zou voelen en wat we dan zouden willen.

Toen kreeg ik echt een heel naar gevoel. Hoort dat wel? Ieder normaal meisje zou toch blij moeten worden van seks met een jongen? Toen kreeg ik weer even heel erg het gevoel dat ik misschien niet eens bi ben maar gewoon lesbisch..
Hij zegt steeds dat het heel goed voelt voor hem, dat hij dat nog nooit zo gehad heeft.. Ik had dat ook, tot dat hij over seks begon. Ik heb ook nog nooit seks gehad, misschien is dat ook een ding, maar als een meisje het zou voorstellen, zou ik het denk ik toch anders vinden. Volgens mij vindt hij mij ook leuker dan ik hem op dit moment. Terwijl hij echt niet lelijk is ofzo en hij is aardig, begripvol, creatief, lief, eigenlijk heeft hij gewoon alles, maar ik voel op dit moment meer voor een vriendin van mij dan voor hem. en dan bedoel ik verliefde gevoelens.

En tuurlijk, ik heb hem nog niet in het echt gezien en ik ken hem nog niet zo lang enzo, maar is het normaal dat ik daar zo'n weerstand tegen heb? Met een meisje lijkt het me veel intiemer, zachter, fijner, gezelliger enzo

We hebben wel afgesproken om elkaar te gaan zien en dan kijken we wat we wel en niet gaan doen.. maar alleen van die gedachte raakte ik al van streek en had ik het idee dat ik iets verkeerds aan het doen ben ofzo.
Ik was helemaal overstuur.

Ohhh irritant dit. >.<>.<>.<
07 nov 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende