Hij is boos

Op iedereen en alles. Op deze wereld. En hij veranderd steeds meer in een tiran.

Een volwassen man die niet kan omgaan met alle veranderingen in de wereld. Maar ook niet met de veranderingen in zijn wereld.

Hij is rascist, boos, wappie en alles wat je maar kan zijn wat je niet wilt zijn in 2024.

En ik schaam me. Ik schaam me voor al die rants op facebook over hoe slecht de wereld wel niet is. Met gevloek en getier en een tunnelvisie waar je U tegen zegt.

En het ergste is dat hij mijn vader is. En wij er voor aangekeken worden. Voor dingen waar we het absoluut niet mee eens zijn. Zijn Facebook waarheden gaan van kwaad naar erger. En bepaalde mensen gooien graag nog wat extra olie op het vuur.

En je kunt niks. Naar mij zal hij niet luisteren. Het nieuwste is dat hij Jumbo boycot want ze doen geen vlees aanbiedingen meer.
Belachelijk dat je dan meteen een winkel moet boycotten en daar los moest gaan over op Facebook.

De volgende ochtend heb ik er gewoon een boodschap gedaan. En kreeg ik een selfie van mn zus voor de winkel met een duimpje. En gister heeft ze hem op de verjaardag Jumbo cola laten drinken. Dat is alles wat je er mee kunt. Er maar schaapachtig om lachen.

Tot gister.
Op die verjaardag waar hij die cola dronk. Ik ben in september uitgerekend. En in september gaan zij altijd een week naar Engeland. En toevallig is dat rond de datum dat ik zou moeten gaan bevallen. En hij zit daar met zijn grote bakkes te verkondigen dat hij niet gaat thuisblijven er voor.

Het wordt voor hem kleinkind nummer 3. Dus ik snap dat het nieuwe er af is voor hem. Maar zijn grote bek over dat zijn moeder onderscheid maakte tussen zijn kinderen is niks meer waard. Nu hij zelf onderscheid maakt.

Zaterdag gaan we voor de echo waar we het geslacht gaan zien. Iedereen staat te springen en wil mee. En ik had hem ook gevraagd. Maar hij wil niet mee.

Nou weet je, dan toch niet. Scheelt weer een naam om te vernoemen ook.

Het zullen de hormonen wel zijn...
18 mrt 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Liesa
Liesa, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende