Maxi cosi

Het leed dat de maxi cosi heet. Heb een mooie op de kop kunnen tikken. Maar die moet nog wel even gewassen worden.

Stukje bij stukje de hoes er af kunnen krijgen. Zo dus de wasmachine in. Hopelijk straalt deze dan alsof het een spik splinter nieuwe is en dan mag het hele avontuur van uitvinden hoe het weer vast moet beginnen.

Wat een uitdaging, nu al, dat zwanger zijn. Haha.

Ik geniet van de energie die terug komt. Gister het wiegje in elkaar gezet, eindelijk. Toen we deze kochten mocht die gelijk mee naar het ziekenhuis in de kofferbak want mijn vader werd toen met spoed opgenomen. Uiteindelijk mocht zowel vader als wieg mee naar huis. En op de 1 of andere manier stond het wiegje maar in stukken in een hoekje op de beginnende babykamer.

Maar ook deze staat. Nu nog achter een ledikant aan. Hopelijk heb ik de juiste nu gevonden om de set van kast/commode nu compleet te maken. En dat is ook een sport op zich. Fingers crossed.

En zo doe ik zachtjes door. Maandag controle in het ziekenhuis. Zij nemen het over want ik ben vanaf nu medisch. Gewoon uit voorzorg en heel eerlijk vind ik dat meer dan prima. Lekker wat vaker de baby begluren is echt geen straf.

En dan uiteraard de POP poli die we voor de zekerheid in schakelen. Ook uit voorzorg. Beter dat ze al weten wie ik ben als dat ik wel in crisis raak door die hormonen en alles nog uitgevonden moet worden.

Overigens voel ik me echt super. Dus ik heb er echt vertrouwen in. Waarschijnlijk is het idee van het vangnet voorlopig meer dan genoeg. En dat is meer dan okay.

🩷🩵
28 feb 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Liesa
Liesa, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende