Hersenspinsels

In een verwoede poging niet met mezelf te zitten en menselijk contact te maken ga ik vanmiddag naar mijn moeder. Of dat een slim idee is vraag ik me af. Mijn moeder & menselijk contact & aandacht? Misschien maak ik het mezelf ook wel ongewild moeilijk. Toch ga ik.
Er zijn geen mensen bij wie ik terecht kan met dit. Mijn schoonouders zijn super geweldig maar je gaat je schoonmoeder niet vertellen hoe je relatie gaat met haar zoon (vooral intiem niet). Mijn vriendin heeft al weken niks van haarzelf laten horen, kinderen veranderen alles blijkbaar. Met mijn moeder ga ik het hier zeker niet over hebben, die is zoiezo negatief en alleen maar zelf geobsedeerd. Ik zou het er eventueel met mijn zusje over kunnen hebben maar goed die is op vakantie met de family. Bottom line... ik voel me kut dus ik ga naar mijn moeder.

Mijn hersenspinsels van vandaag zijn goed aanwezig. Iemand had gereageerd op mijn laatste verhaal, dat P. in ieder geval nu de moeite doet. Dat is waar, maar geld het ook als moeite als het maar even duurt? Hij doet alleen moeite als ik boos of afstandelijk word. Zodra we weer lol hebben is alles ok en gaat het weer terug naar het oude en ben ik weer alleen. Zo blijven de gedachten rond gaan en ik merk dat ik me langzaam maar zeker afsluit van de wereld en van hem.

Vanochtend maar de tandarts om mijn klikker te repareren van mijn prothese. Daarvoor en daarna stad en land afgezocht naar een nieuwe zonnebril van een redelijke prijs. Ze hebben alleen maar stomme die niet geschikt zijn voor mijn hoofd of misschien heb ik wel gewoon een stom hoofd.
Dus nu heb ik een stomme bril maar wel één die het licht tegenhoud.

xx
Mari
09 aug 2018 - 250x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende