Kerst en al die zooi.. :)

Eerste kerst zijn we naar mijn zusje geweest. Het bleek uiteindelijk echt gezellig te zijn. Ze zaten in ieder geval niet de hele tijd op elkaar te vitten of op de kinderen. De kids.. dat is een ander verhaal, het zou fijn zijn als die eens wat grenzen leerden.. We hebben gegourmet en ik had het toetje gemaakt. Uiteindelijk waren we pas om 1 uur 's nachts thuis.

Tweede kerst zijn we naar mijn schoonouders geweest en dat is altijd gezellig. Het kerstmenu was ook weer heerlijk en we zijn lekker blijven slapen. Fijn zo'n schoonfamilie!

En afgelopen maandag is ons huis te koop gezet! Een bord in de tuin, op internet enz. de fotograaf is langs geweest, hele mooie foto's gemaakt.
Nadat ik vanochtend terug kwam van lopen met Hond, stond P. te giechelen in de keuken. De makelaar had ge-appt of we morgen tijd hadden voor een bezichtiging. Jezus, wat snel! Dag dagje relax en hup opruimen en schoonmaken!

Nu zijn we net klaar en moeten nog even het plastic enz wegbrengen. Pfff ik ben kapot met al die feestdagen en opruimen hahaha.

Seks staat even op een laag pitje door een schimmelinfectie en ongesteld zijn (jammer nog niet zwanger). Maar tussen P. en mij gaat het echt wel oké!

Hup weer snel door!

-xx-
30 dec 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende