Hekwerk

Het bamboehek staat, en ik ben echt ontzettend trots op hoe het is geworden. Een echt handige Harry voel ik mijzelf niet. Klussen heb ik ook niet echt vanuit huis mee gekregen. Mijn pa deed het niet tot weinig omdat hij er geen lol uit haalde. Ik heb hetzelfde.

Maar toch heb ik altijd Ma Steen in mijn achterhoofd. "Gewoon zelf doen." zei ze altijd. Ze heeft zelf haar hele huis verbouwd destijds. Zo ver wil ik niet gaan, maar met een stukje creativiteit, bluffen naar jezelf ("Dit moet wel lukken" ), en wat geduld kom je een aardig eind.

En soms, zoals gisteren, gaat alles zoals je voorgesteld had, heb je alle hulpmiddelen die je nodig hebt en hoef je alleen eenmalig naar de bouwmarkt voor materieel. Het is jammer dat ik geen plek meer weet waar ik zonder gedoe foto's kan uploaden, anders had ik hier nu een foto van mijn werk geplaatst. Ik ben trots op wat ik gedaan heb en hoe het gegaan is. Nu hebben we weer een mooi balkon en heeft de vrouw het over het volgende project, de inbouwkasten.

Dat laat ik wel door iemand doen. Ben niet helemaal getikt.


-VLH
09 aug 2023 - bewerkt op 09 aug 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VLH
VLH, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende