He?!

Gisteren waren mijn vriend en ik op bezoek bij een vriend T.. Hij had net een nieuw huis. Alles ging goed en zijn vrouw J.. liet het aan mij zien. De vader van die jongen was er ook en opgegeven moment was mijn vriend met zijn beste vriend het huis aan het doorlopen en stond ik bij de vader en bij J..
Zij was aan het vertellen dat zij het convenant van T.. had doorgelezen die T.. had met zijn ex-vrouw vanwege zijn kinderen. Ze zei dat zij vond dat er heel wat moest aan veranderen. Toen dacht ik al, maar moet T.. dat zelf niet aanpassen. Alleen de argumenten waar zij mee kwam kon ik mij wel in vinden. Toen ik aangaf dat ik ook niet in 1 ruimte wil zijn met de ex van mijn vriend want ik draai haar nek om.. Uiteraard zou ik dat niet doen en zou ik zeker geen ruzie zoeken met haar want dat zou alleen maar meer problemen opleveren. Alleen in gedachten zou ik het doen, helemaal toen ik hoorde dat zij even het gevoel van haar zoontje even opzij zetten. ( ik kan daar niet tegen, ik vind dat ieder zijn of haar gevoel er mag zijn ) Maar goed om even terug te komen op het verhaal. Liet zij er geen gras overgroeien en het moment dat ik het zei kon ik niet meer uitpraten en zei zij al gelijk, dat ik moest denken aan mijn vriend en zijn kinderen, alleen dan wel op een toon alsof ik achterlijk was.

Later vertelde ik het tegen mijn vriend en dat ik het niet goed begreep, zij bepaald alles en wijst mij erop dat ik iets zeg wat ik uiteraard nooit zou doen maar wat ik wel voel omdat de ex van mijn vriend gewoon het gevoel van haar kinderen opzij zet. Mijn vriend zij ook al, laat het gaan en dat ik het goed deed met zijn kinderen en dat was het belangrijkste maar het maakt mij wel onzeker..
03 nov 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende