Haar droom

Ik vond dit toch zo bizar.. Ik was gisteravond tot half 1 weer voor de 85ste keer alles op een rijtje aan het zetten. En ook een beginnetje aan het maken voor iets wat ik haar misschien kan geven, omdat ik de vorige keer heb gemerkt; ik krijg het gewoon mn mond niet uit. Dus nouja dat was ik aan het schrijven met alle emoties die daarbij horen en bedacht ik waar ik nou eigenlijk het allerbangst voor ben. Dat is dat ze afstandelijker wordt of het ergst, dat ze me niet meer wil zien. Dat heb ik letterlijk zo opgeschreven. En ik dacht nog: Kan ik me niet gewoon even concentreren op haar, misschien pikt ze wat op of voelt ze het aan of ja weet ik veel.. misschien is er iets waardoor ze er zelf over begint. Het zou zoveel makkelijker zijn.
En echt tot mijn stomme verbazing kreeg ik vanmorgen een app van haar:
"Ik droomde dat je me nooit meer wilde zien. Toen had ik helemaal geen vriendinnen meer. WIL JE DAT NOOIT MEER DOEN" geschoktgeschoktgeschoktgeschoktgeschoktgeschokt
Ik was echt zo verbaasd.. Dit kan toch haast niet. Normaal droomt ze alleen leuke of gekke dingen als het over mij gaat.. Echt heel apart.

Nja maar nu heb ik wel iets meer vertrouwen dat ze me niet zomaar aan de kant zet. Vooral door die laaste zin.. dat geeft toch wel aan dat ze dat niet zou willen lijkt mij. Ik vond het in ieder geval zo vreemd..
10 sep 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende