Goed nieuws

De uitslagen waren goed! Mijn buik, lever en longen zijn schoon! Ik kreeg de uitslag direct te horen, dus dat was echt superfijn. Klein beetje tranen van enorme opluchting. Dit was voor mij toch wel het meest angstige gedeelte.

Sindsdien is er echt een last van m'n schouders. Ik voel me enorm opgelucht en positief. Ik voel me strijdvaardig richting de operatie; ik ga mijn grootste angsten overwinnen. Ik moet wel, want ik moet het laten behandelen, maar ik ben positief, redelijk gerustgesteld en ik heb echt zoiets van: "Bring it on!".

Het zal vast allemaal anders zijn als ik eenmaal echt er naar toe moet en het gaat gebeuren, maar ik probeer dit gevoel vast te houden. Het komt goed.

Dinsdag word ik gebeld door een anesthesiemedewerker. Daar moest ik al vragenlijsten voor invullen, dus ik hoop dat zij mij ook kunnen helpen in dit traject, vooral om de rust te houden. Ik zie het echt als een mentale uitdaging nu. Niet lang daarna zal de operatiedatum volgen. Ik weet al dat ik voor 25 oktober aan de beurt ben. Dus binnen een maand is dit ook voorbij. En zo is het. cool!
19 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sadness
sadness, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende