Gek van mezelf

Ik lees wat stukjes terug die ik hier een tijdje geleden geschreven heb en ik schiet weer vol.
Alleen maar omdat ik lees hoeveel moeite het gekost heeft en hoe lief je was.
En dat ben je nog steeds. En ik ben ook super blij met je en ik wil je ook niet kwijt, maar dat is het nou juist.
Misschien ben ik daar wel té erg mee.
Ik word namelijk al gek als je online bent, maar niet tegen me praat.. of als je 'zo'n lief meisje' hebt gesproken of zelfs maar iets gaat doen met iemand anders. Je zei altijd dat ik je enige vriendin was, dat ben ik volgens mij al lang niet meer, maar dat maakt me niet uit, dat is ook niet gezond. Maar ik blijf bang dat ik je kwijt raak en een ander wijf mijn plek inpikt. Alleen al als je een foto op instagram zet samen met een ander meisje raak ik al gestrest. Ik pluis dan de hele instagram van dat meisje uit, kijk ik of er nog meer foto;s van jou met haar opstaan.. enz. eigenlijk slaat het zo nergens op, maar ik kan er niks aan doen.

Ik heb dit ook tegen je gezegd en toen zei je natuurlijk dat er niemand anders voor mij in de plaats kan komen en blablabla, dat kan je nog 100x zeggen, maar ik blijf gewoon stressen.
Ook als je online bent op skype en ik zeg iets en jij antwoordt niet, ga ik offline, want daar word ik heel zenuwachtig van, kan ik gewoon niet aan zien. Terwijl als ik het tegen je zeg, zal er vast een reden voor zijn.

De laatse keer dat ik je zag kwam je op me afgerend en zei je dat je me echt super erg had gemist. en je was lief op twitter en whatsapp. Ja ik weet ook niet waarom ik steeds zo stress, maar het is doodvermoeiend.

Ik zal het er binnenkort nog wel eens proberen over te hebben met je. want ik wil je ook nog steeds vertellen dat sinds ik jou heb verteld wat ik voor je voel, ik niks meer eng vind om te doen! Gewoon omdat niks even eng of enger is dan dat. Bij alles wat op school en daar buiten moet doen als presentaties geven, zingen, voorspelen, praten met vreemden, etc.. denk ik nu: Oke: Wie kan ik hiermee kwijtraken? niemand. Wie kan er boos worden? Niemand. Heb ik de zekerheid dat ik na dat ik gedaan heb iedereen nog heb van wie ik hou? Ja. Oke wat is dan precies het probleem? Ik doe alles nu met zoveel minder stress en zenuwen.
Ik had dat veel eerder moeten doen.

verliefdverliefd

verliefdverliefdverliefd
22 okt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende