Fijn idee

Lieve lezers,

Gisteren weer een afspraak gehad met de psychologe. Wat niet zo vaak voorkomt maar nu wel het geval was. Was dat ik er een fijn gevoel aan overhield. Normaal gesproken voel ik mij altijd slechter als ik een afspraak heb gehad omdat we het dan over dingen hebben die ik moeilijk vind om te bespreken, maar deze keer dus niet.

Ik had vaak het idee van waarom ga ik eigenlijk nog ik ga mij er toch niet beter doorvoelen. Maar mijn psychologe had overlegd met collega’s en een van de collega’s die ook binnen het trtc werkt vertelde iets over een vaardigheidstraining wat dus ook gebruikt werd binnen het trtc. Echter heb ik deze vaardigheidstraining nooit gevolgd omdat bij het trtc alles in groepen moest en ik dat echt niet zag zitten.
Nu wilt mijn psychologe deze training dus individueel met mij gaan doen. Wat ik erg fijn vind, want dan zijn onze afspraken ook niet zo open en heb ik echt het idee dat ik iets doe aan mijn “problematiek” .
Trauma behandeling wordt nog wel uitgesteld, maar dat ik vind ik niet erg. Ik denk dat ik hier meer aan heb. Ook al heb ik nog niet echt details. Maar zij was erg enthousiast om dit samen met mij te gaan doen.
Erg prettig dus vrolijk

Nou lezers, ik wens jullie een fijn Pasen.
Dikke knuffel
Kleintje
03 apr 2021 - 92x gelezen
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende