Fan..

Ik ben nu al zo'n 5 jaar fan van Jeroen van Koningsbrugge. Een paar jaar heeeel erg en nou begint t wel wat minder te worden gelukkig. Want soms was het gewoon te erg. Kan me voorstellen dat hij het ook niet altijd op prijs stelde (a)
Maar hierdoor heb ik wel echt hele leuke dingen mee gemaakt. en vrienden gemaakt! Daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor, al heb ik dat natuurlijk zelf gedaan, maar anders had ik ze nooit ontmoet.

Veel mensen begrijpen niet dat je fan kan zijn van iemand en dat je dat dan heel erg leuk vindt. Ik vind het echt oprecht leuk om met een paar vriendinnen die ook fan zijn tot midden in de nacht op hem te wachten en dan met m te praten, een knuffel te geven en een foto te maken. Dan is mijn avond echt compleet. Veel andere vriendinnen snappen dit niet. Maar hij is de eerste man die me zulke stevige en fijne knuffels geeft (na mn vader dan, maar die doet het ook bijna nooit) En bij Jeroen hoef ik er niet eens meer om te vragen, hij doet het gewoon uit zichzelf. Dat is toch niet zo raar dat ik dat leuk vindt?

Nu ook weer, kan je op hem stemmen als beste tvman van het jaar en dan wil ik misschien naar het televizier gala gaan. Daar was ik vorig jaar ook en dat was echt fantastisch! (Mocht je willen stemmen.. heel lief als je het doet erg vrolijk http://www.televizier.nl/ring )

Hij gewoon heel leuk en lief en zolang je iemand niet stalkt.. die mensen zitten er ook bij.. is het toch niet erg?
Mn vader verklaart me nog niet voor gek, maar vindt het wel raar ofzo. Mn moeder is zelf lid van een fanclub, dus die begrijpt het gelukkig wel beter..
27 aug 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende