Fake friends

Ik ben zo ontzettend klaar met alles en iedereen. De mensen die je niet wilt tegen komen zie ik wekelijks, om gek van te worden. Zo groot is mijn stadje helaas niet.Inmiddels is het een maand uit tussen mij en mijn ex en heb ik iedereen verwijderd van social media. Puur omdat ik niet elke keer haar hoofd tegen wil komen of welke foto dat dan ook maar mag zijn. Schijnbaar ben ik de boe man want iedereen laat mij in de steek en gaan opeens met mijn ex om. Buiten dat om voel ik me sowieso erg genaaid door bepaalde personen.
Bepaalde personen zijn niet te vertrouwen en denken alleen maar aan zichzelf, zo kansloos. En respect hebben ho maar. Je in iemand verplaatsen is schijnbaar erg moeilijk als je weet hoe lastig de ander het er mee heeft. Maar blijf vooral lekker aan jezelf denken joh.
In deze situatie begin ik zo erg aan mezelf te twijfelen of ik wel goed genoeg ben en wat ik in godsnaam iedereen heb aangedaan waardoor ze me nu zo laten vallen. Echt schaam je. En het kan maar zo zijn dat ze dit leest, i dont care dan weet ze iig dat het over haar gaat. Amen.
26 aug 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ASIL
ASIL, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende