Even niet

Ik ben in een fase van mijn leven beland waarin ik minder behoefte heb aan sociaal contact. Ik hoef even geen mensen op te zoeken, mensen heel lang te zien.
Al meerdere keren kwam ik mezelf tegen dat ik er ineens klaar mee was en gewoon naar huis wilde, stilte.

Het is allemaal okay toch?

Het is iets na 8en in de ochtend, ik kom net thuis van een date. Een date die ik, jawel, 3 maanden had uitgesteld. Gewoon, geen zin in, had hem al eerder gezien, gaf mij geen reden om dat heel snel nog opnieuw te plannen. Hele leuke dude, dat is het niet, gewoon niets speciaals.
Maar goed, hij bleef volhouden en ik ging me schuldig voelen dus Voilà. Hij vond het helemaal leuk geloof ik, bleef herhalen 'when we meet again'. Hij is Braziliaan trouwens. Even voor het juiste beeld, gewoon een blanke lange man maar dan niet een echte white guy maar meer iemand die wel makkelijk bruin wordt.

Hij had het over een 'mental connection'. Dat hij veel mensen al had ontmoet waarmee hij geen mental connection had. Als je zoiets zegt moet ik dan concluderen dat je wil zeggen dat je dat wel met mij ervaart?

Ah okay, het klikte echt wel. Misschien als ik niet nog steeds stiekem liefdesverdriet had en mij er overheen kon zetten dat hij nooit de mijne gaat zijn en ik niet aan het rouwen was en situaties meer stabiel waren, zou het bij mij binnen komen dat er inderdaad een mental connection is.
Maar helaas, dat is allemaal niet zo, zoals ik al zei ik heb nu minder behoefte aan sociaal contact. Ik kom nu even niet aan dat stukje.

Ik ga slapen, heb een kater.
20 mrt 2019 - 341x gelezen
Profielfoto van Myrae
Myrae, vrouw, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende