Even kort

Pffff, moe....dus ik hou het kort

Vannacht gedroomd dat ik een baantje kreeg aangeboden. Goed teken; dat betekend dat er zeer positieve veranderingen op komst zijn. Mooie mogelijkheden zijn onderweg en daar moet ( en dat ga) ik zeker gebruik van maken.

Altijd fijn vrolijk Kijk, positieve boodschappen kunnen dus ook met gewone dromen gebracht ipv altijd maar met nachtmerries OK!

Vandaag mijn laatste pil gehad. Nu zijn ze op...

De psych. belde me op; even bespreken hoe en wat te doen met de meds. Ze wil me graag zien om alles face to face te bespreken, want er zijn kennelijk een aantal mogelijkheden. Even kijken wat het allemaal inhoudt en wat ik graag wil/ bij mij past. Verlengen vond ze ook onnodig ( concerta is na een uur of 12 uitgewerkt en gaat dan toch uit je bloed) dus dat scheelt weer een bult geld gelukkig.

Een weekje zonder..."red je dat?". Ze was heel aardig, lief, begripvol en zorgzaam. Naja, red je dat? Ik zit al 1,5e week medicatie te gebruiken die gewoon helemaal geen effect meer heeft. Aanvallen liggen vaak op de loer... het kost me veel energie allemaal...Het is rot... liever vandaag dan morgen... Maar ik kies eerder voor een weekje zonder dan verlengen en betalen voor iets wat ook niet werkt..

Mijn trouwschoenen zijn klaar ( ik wilde er een bandje in, zodat ik niet mijn nek zou breken. Zal wel niet, maar met mij weet je het maar nooit natuurlijk nahnah ).

Met mijn jurk gaat het ook de goede kant op. Nog lang niet klaar en het koste letterlijk bloed, zweet en tranen.
Het vermaken is lastig en een enorm gepriegel, waardoor mijn moeder al 3 keer gewond is geraakt ( ze heeft een paar keer met de naald in haar vingers geprikt, omdat je gewoon echt niet kunt zien wat je doet). Weer bijna paniek toen mijn jurk onder het bloed zat...geschokt

Godzijdank was het aan de binnenkant, vrij weinig en heeft ze het meteen weg kunnen poetsen... maar ohhhhhhhhhhh

Ik kreeg zowat een hart aanval...

Het duurt nog even voordat "ie" helemaal klaar is, maar we zijn flink op de goede weg. Ik heb gezien hoe het gaat worden ( altijd akelig kleding passen waarin een hoop naalden je dreigend aanstaren.. je hoort ze gewoon lachen: "muahahahahahaha gemeen "

Het gaat zoooooooooo mooi worden... Zo perfect...


Mijn gelofte is nu ook helemaal klaar. Niks aan hoeven passen. Mijn moeder meteen weer in tranen. "Wauw..... " Meer kon ze gewoon niet uitbrengen nahnah

15 apr 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Princess86
Princess86, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende