Schrijf alles van je af

Schrijf alles van je af... dat is wat mijn nieuwe psych. me zei toen ik vertelde dat ik op sommige momenten gewoon vastloop. Ik heb nog geen casemanager.

Geen idee ook of die er gaat komen.. zoals ik er nu naar kijk... Graag... Niet voor altijd... voor een standaard moment in de week.. Maar gewoon, dat als ik ergens mee zit.. of niet weet hoe ik met iets om moet gaan.. dat ik dan bij iemand terecht kan.

Ja, tuurlijk kan ik dat. Ik heb goeie, lieve vrienden en zo geldt dat ook voor mijn familie. Ze begrijpen me misschien niet altijd, maar ze proberen het en zijn er in ieder geval. Maar... ik ga dus echt niet met elk "klein" wissewasje naar hen toe.. Daar begin ik niet aan.

Dus, zoals de psych. al zei... schrijf het van je af.. dus ik zal bij deze dan ook meer gaan schrijven.

Ik kan je niet beloven dat het altijd interessant of leuk is om te lezen.. Soms zal het openbaar zijn, soms voor de lezerslijst en soms gewoon voor mezelf..

Wil je het lezen? Wees welkom, ga lekker in een luie stoel zitten, zak chips erbij en een bak cola. Soms zullen het korte verhalen ( of ja... verhalen... stukjes... wat dan ook) zijn en soms misschien een compleet boek. Eerder het laatste, want ik ben nogal goed in ratelen en heb een levendige fantasie.. Maar goed, aan jou de keuze nahnah


Mijn eerste verhaal komt in ieder geval op de lezerslijst te staan dadelijk.

Nou, geniet van je dag vrolijk
04 jun 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Princess86
Princess86, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende