Eindelijk gelukt dat rijexamen !

Goed nieuws lezers,

Het is mij gelukt, ik had een hele fijne examinator die eigenlijk meer psycholoog was haha.

Ze speelde erg in op mijn gevoel heb ook wel eventjes liggen huilen.
Ik vertelde haar dat ik gister een dubbele rijles had en dat ik daarvoor best wel zelfverzekerd was maar nadat ik bocht achteruit moest doen mij de moed weer in de schoenen zakte. Ik zei dat ik dat het allermoeilijkste vond. En wat zei zij .. oke dan gaan we de bocht achteruit doen. Ik dacht had ik nu maar niks gezegd en begon stilletjes te huilen. Ze zei ik doe dit niet om je te pesten maar om je een positief iets mee te geven als het lukt . Want als dat lukt lukt alles. Ze zei we doen het vrij in het begin dan ben je er van af. En hij ging goed in 1 keer !!! En dat gaf mij inderdaad een boost zelfvertrouwen de rest van de rit ging niet perfect maar zeker wel goed genoeg !! Ze zei ben je nu blij dat je toch de bocht achteruit hebt gedaan. Ik zo ja .Ze zei nu hoef je ook nooit te denken maar de bocht achteruit dat kan ik niet! En dat klopt want ik kan het wel !!!

Een hele opluchting dat ik nu eindelijk geslaagd ben !!
Gelijk afspraak met de gemeente gemaakt die hebben pas volgende week zaterdag een plekje dus nog even wachten en dan over 2 weekjes dat roze pasje eindelijk in mijn handen !!

Echt lieve mensen als je struggels hebt met rijlessen en de moed zakt je in de schoenen omdat je denkt dat je het niet kan. Iedereen kan het !! De een heeft alleen wat meer oefening nodig dan de ander maar ook JIJ kunt het.
Ik had 3 mislukte pogingen nodig en over de 100 uur rijlessen maar het is mij wel gelukt !! Dus jij kunt het ook

Groetjes
09 dec 2020 - bewerkt op 12 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende