drukte in mijn hoofd

Het gaat de laatste tijd niet zo lekker. Het is erg druk in mijn hoofd.
Kan het niet eens uittypen omdat het te chaotisch is.
Het huis waar ik nu woon voelt niet veilig, kan er maar moeilijk aan wennen.
Ik heb aangegeven dat ik op lange termijn terug wil gaan naar waar ik vandaan kom. Dichter bij directe familie.
Maar dit geeft mij ook weer onrust. Dit weekend was helemaal niet zo rustgevend bij familie. Ik irriteerde mij aan de vriendin van mijn vader .. haar gedrag of haar negatieve energie. Ze deed het niet bewust ze kan er ook niks aan doen, maar voor mij wel erg vervelend. Ook merkte ik de prestatie druk. Als ik dichterbij ga wonen. Verwachten ze weer van alles van mij mbt. werk ect. Hun hebben het niet door dat ik nog steeds dagelijks overleef. Dat er nog zoveel mis is in mijn hoofd dat ik gewoon werk nog helemaal niet volhoudt. Dat ik al een tijdje geen opnamens heb gehad is puur omdat ik zo min mogelijk dingen doe die stress opleveren en helaas levert iets al snel stress op. Geen opnamens betekend dus niet dat ik beter ben. Familie denkt dit wel Het liefst heb ik ook even een korte opname voor rust. Maar dit is vanuit mij niet haalbaar. Iemand die ik vooral nodig heb in een rot tijd , is mijn lieve hond.
En die kan niet mee naar een time out plek/ paaz dus nee niet mogelijk. Alleen als het onder dwang is en dan nog moet ik weten dat mijn hond bij mijn directe familie terecht kan. Spanningen in mijn lijf zijn hoog en de onrust in mijn kop is niet te houden.

Donderdag een eerste afspraak na de intake, bij het volwassen team van ggz. Ik vind het moeilijk dat het andere mensen zijn, ik wil graag dingen kwijt, maar het is in mijn hoofd te ingewikkeld omdat aan nog vreemde te moeten delen. Ook is donderdag mijn nieuwe psychiater erbij, wat ik erg spannend vind omdat ik niet weet welke moeilijke vragen moet gaan beantwoorden met betrekking tot mijn binnenwereld in mijn hoofd.

Ik vind het moeilijk dat ik nergens motivatie voor heb, zin in heb of iets leuk vind. Zo komt er ook niks uit te voeten. Het is irritant om mensen om mij heen te hebben.
Ik ben liever alleen het is al druk genoeg in mijn hoofd.

Nu ben ik ook nog bijna jarig. En ik hou echt niet van verjaardagen dus ook niet van mijn eigen verjaardag.
Had al aangegeven dat ik eigenlijk geen verjaardag hou, maar ja de mensen die komen is ook maar op een hand te tellen. Nu scheelt het wel dat ik met carnaval jarig ben... dus hoef ik niet zo stil te staan op deze dag. Gewoon de carnavalsgasten ontwijken door lekker te gaan wandelen met de hond.

Voor nu is het even genoeg, want ook dit kost mij al veel concentratie en energie.

tot snel
11 feb 2020 - 166x gelezen
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende