Dromer

Van kleins af aan was ik altijd bezig met verhalen verzinnen en schrijven. helaas heb ik nooit iets verder afgeschreven en dat komt ook wel doordat mijn spelling niet echt niet heel erg goed is. Tjaa het komt heel vaak voor dat je als beelddenker gewoon slechter bent in spelling en woorden.

Mijn fantasie heeft mij ook heel vaak in de weg gezeten, niet alleen was ik continue bezig met verhalen te verzinnen in mijn hoofd maar was ik ook altijd de gene die ver weg was met haar gedachten. ( niet echt bevorderlijk voor je school. haha) zins kort ben ik afgestuurd van een creatieve opleiding en ben ik al vol aan de bak met mijn werk. ( gelukkig maar vrolijk )

Alleen is het voor mij nog heel moeilijk om uit die fantasie wereld te komen, inmiddels heb ik al 3 en een half jaar een vriend maar voordat ik hem kende. Werd ik altijd verliefd op jongens die ik in het echt ook kende, maar eigenlijk werd ik verliefd op de illusies die ik in mijn hoofd van ze neerzetten.

Ik weet dat ik nu heel veel informatie geef over mijn fantasie maar dat is eigenlijk helemaal niet van toepassing. hahaXD . ik wilde vragen wat jullie ervan vinden. Denken jullie dat het goed voor mij zou zijn als ik een boek ging schrijven ondanks dat mijn spelling heel slecht is. Het hoeft toch niet te betekenen dat mijn boek ook echt daadwerkelijk uit gaat komen ( zou wel leuk zijn ).

Mmm zoveel gedachten en ik weet niet wat ik moet doen. nahnah
26 mrt 2015 - 274x gelezen
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 32 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende