DiagnoseSchaamte

Hoi,

Eigenlijk wilde ik voor mezelf even op papier zetten hoe mijn afspraak met de psycholoog vrijdag is geweest. Maar ik merk dat t weer erg lang geleden is en dat ik mij niet meer alles kan terughalen.

Het ging vooral over mijn diagnose DIS, blijkbaar vind mijn psycholoog dat erg interssant. Ze wilde graag weten hoe t zich uit bij mij. Als mijn delen mij zijn of dat ik ook een vreemde ‘in mij heb” het is allemaal mij alleen mij op verschillende leeftijden. Overigens heb ik dit nie zo direct gezegd. Alleen dat het geen vreemden zijn.

Ik vind het moeilijk om het over deze diagnose te hebben omdat t er is maar ik schaam mij ervoor. Maar het is wel een belangrijk iets wat mijn leven beïnvloed, dus misschien moet ik proberen t wat meer te accepteren en opener erin te zijn. Mijn psych vind t ook een twee strijd ze ziet dat het in heel belangrijk iets is die “interne stemmen” maar ziet ook dat het iets is waar ik liever niet over praat .

Ik wil het wel .. maar vind het zo moeilijk.
Verder kan ik mij nog de vraag herinneren :
Wil je nog terugkomen ? Aan t einde.
Grappig vond ik het wel.

Verder heb ik morgen een afspraak met de psychiater. Deze heb ik een maand geleden aangevraagd omdat ik mij nog steeds te somber voel . Ik ben wel een beetje bang dat hij de laatste rapportages met de psych gaat lezen waar in staat dat ik last heb van “stemmen” En daar door gaat op vragen. Maar ik zal t afwachten en laat het maar gewoon op mij afkomen.
24 nov 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende