De uitslag...

Vannacht heb ik echt niet lekker geslapen… De vorige nachten nergens last van, ik kon t prima relativeren… Maar vannacht droomde ik eerst dat ik om 09.00 uur wakker werd, terwijl ik die bolletjes Utrogestan om 07.00 uur moest in nemen! Daarna droomde ik dat ik 4 etages lager was dan mijn telefoon, weer in paniek! De droom erna had ik mijn mobiel wel, maar bleef hij in het scherm van een een of ander spel hangen en ik kreeg dat niet weg. Even laten bleek t de telefoon van mijn lief te zijn, dus de mijne was ik kwijt! Weer paniek! Even later vond ik de mijne maar ik kreeg hem niet aan, batterij op ofzo… paniek!!!
Pfff, wat een rot nacht….

Nouja veel wakker gelegen en vanmorgen ruim voor de wekker was ik ook al wakker natuurlijk… Nou, keurig om 7 uur opgestaan om die bolletjes in te brengen. Das wel echt heel vaag hoor, een pil vaginaal nemen. Ik had ook t idee dat t er zo weer uit zou komen rollen ofzo. Perslot is t voor mij toch voornamelijk een uitgang, niet een ingang!
Even later is lief richting werk gegaan. Ik niet. Ik was er al bang voor dat ik zo zou gaan zenuwen voor dat telefoontje.. en dan daarna? Met negatief bericht wil je ook niet helemaal meer aan de slag denk ik… dan gaan er wel even een paar traantjes… En met positief nieuws wil je eerst paps en mams enzo ff bellen, dat werkt ook niet zo.
Ik was alleen vergeten dat t donderdag is, en dan komt Ka altijd 2 uurtjes schoonmaken (de engel, ik zou niet meer weten wat ik zonder haar zou doen!!! verliefd )
Nouja, ze heeft om me heen kunnen werken, hihihi. Ik was beneden als ze boven was en boven als zij beneden was. En ze was hierdoor ook meteen op de hoogte na het verlossende telefoontje: de TP gaat door!!!!!!!
Toen ik had opgehangen was ik nog helemaal aan het trillen. Tis als t wachten op een telefoontje voor je eindexamen, maar dan 1000x spannender!

Dussss, vanmiddag ben ik zwanger! Gek om dat te zeggen he!!! Hihihi! En tuurlijk is t nog de vraag of t blijft plakken… Nix is nog zeker… Maar dit punt hebben we in ieder geval bereikt en niemand kan dat ons nog afnemen!!!!! erg vrolijk
02 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende