Dan denk je iemand te kennen ! :(

Inmiddels is het kindje geboren maar mijn vriendin kon haar geluk niet op want ze was eindelijk zwanger.. Na zoveel pogingen die mislukte was het dan echt gelukt.

Vanaf het begin riep ik al dat er sowieso een babyshower moest komen en dat ik daarbij wilde helpen. A.. een goede vriendin van ons beide wilde ook helpen en zij zou contact zoeken met de moeder van M.. ( die zwangere vriendin ). 
Ik hoorde maar niks maar wachtte het geduldig af omdat we nog wel de tijd hadden. Opgegeven moment werd ik toegevoegd in een groepsapp door onze andere vriendin F.. met de tekst dat we nu toch wel wat moeten gaan doen. F.. had ook contact gezocht met de moeder van M.. Alleen toen kwam de aap uit de mouw. 
De moeder van M.. vertelde F.. dat zij al met A.. de babyshower organiseerde en dat wij wel mogen helpen met onderdelen invullen ( fotograferen, versieren etc. ). 
F.. en ik waren hier heel boos om, niet omdat M.. haar moeder het wilde organiseren maar wel omdat A.. Ons twee buitenspel had gezet. F.. en ik hadden besloten de waarheid tegen A.. te zeggen en ik kwam vooral voor F.. op. Maar volgens A.. was het allemaal niet zo gelopen en dat heel graag wilde dat wij zouden helpen..

Allebei voelde wij ons aan de kant gezet maar we hadden wel besloten om niks tegen M.. te zeggen, want wat had zij er nou aan!
De dag van de babyshower liepen F.. en ik ons op te vreten A.. was over enthousiast en wij waren erachter gekomen dat ze ook nog eens had gelogen want ze zou niks gedaan hebben en ook weinig doen want dat zou M.. haar moeder doen. 
Je kan het wellicht al raden.. A.. Deed bijna alles!!… Ook had zij haar beste vriendin meegenomen voor de hele dag terwijl dat helemaal geen goede vriendin van M.. is. Vanwege Corona waren er twee groepen, zij mochten wel de hele dag blijven maar F.. en ik moesten na de eerste groep weg.. Dus eigenlijk wilde ik een klein applausje doen voor haar want A.. had ons goed buitenspel gezet. F.. vertelde mij later ook dat A.. het nooit leuk had gevonden dat F.. en M.. een goede band hadden.

F.. en ik hadden het samen besproken en ervoor gekozen het los te laten en ook zeker niks tegen M.. te zeggen. Wij wilde dat zij een leuke dag had zonder drama of achteraf er een vervelend gevoel erover te hebben. Alleen heb ik het gevoel dat A.. of de moeder van M.. het wel tegen M.. gezegd hebben alleen dan het verhaal van A.. ( die verdraaid is).
A.. is echt diep gedaald op mijn vriendschapslader. Een paar weken geleden hadden we een klein feestje waar zij ook bij was. Ze probeerde contact met mij te zoeken en een beetje te praten maar ik kon het simpelweg niet. Ik reageerde maar een beetje kort op haar en vond het allemaal wel best. 
Laatst had ik stukje geschreven over dat ik mensen van mijn sociaal media had gegooid en zij dus ook. Het duurde even maar ik kreeg dik een week later een nieuwe uitnodiging voor Instagram van haar. Deze heb ik geweigerd en een dag later appte ze mij, met de vraag hoe het met mij ging. Ik wilde kijken hoe ze zou reageren op mij, dus ik reageerde een beetje kort op haar maar ze vroeg er niet direct naar en ik had opgegeven moment ook niet meer gereageerd.

Nu twijfel ik een beetje of ik het mij niet teveel aantrek..

bah!Ik ben altijd opgevoed met dat ik iedereen te vriend moet houden en geen drama moet veroorzaken maar daar ben ik zo klaar mee want dan zet ik mijn eigen gevoel aan de kant en mensen kunnen dan over mij heen lopen.. 
Wat is jullie perspectief hierin? Moet ik gewoon op haar reageren en als ze ernaar vraagt haar de waarheid zeggen of het gewoon negeren want ik ga haar wel tegenkomen denk ik?
27 okt 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende