Brainfart

Ik vergeet mijn dromen altijd, maar de laatste dagen onthoud ik ze ineens. Vreemd. Ik droom over rare dingen. Zwemmen met een steenrijke, onschuldige en machtige Abel tussen de kwallen, vreemde queestes en een metalen kist. Een mij onbekende Amerikaanse vriend die Danny heet en Amish blijkt te zijn. Met paard en wagen trokken we van Parijs naar de Haute-Marne, waar zijn familie de gîte van mijn ouders huurde. Ik moest rare jurken aan en zijn zus reed in een Maserati.

Na deze scriptie wordt fictie een eitje. Bille.

Gisteren rondde ik mijn resultatensectie af. Vandaag ga ik keihard ploeteren voor de aanpassingen die ik nog moet doen aan mijn bestaande stukken. Morgen naar de bieb, want hier hebben we dan van 8 tot 4 geen stroom i.v.m. onderhoud van het netwerk. Hopelijk woensdag al beginnen aan de conclusie, zodat ik donderdag kan beginnen met vertalen.

Ik huil van de tijdsdruk. Ik heb last van mijn rug, een RSI vinger en een obsessie met K-pop. Ik luister als er geen K-pop opstaat domme chillstep omdat dat me niet uit mijn concentratie trekt maar wel de achtergrondgeluiden verhult. Ik ben bizar ver in Candy Crush voor de korte tijd dat ik het speel, weet superveel over Zuid-Korea (nooit eerder interesse in gehad) en doe mijn best Say yes to the dress te vermijden overdag.

Tom was zaterdag jarig. We barbecueden met zijn familie en speelden 's avonds verstoppertje in een donker huis. Kim was een slechte zoeker. Ik heb nieuwe kopjes, alweer. Magnum Flirty Kisses Gateau au Chocolat is mijn nieuwe ijsverslaving. Ik hoop dat ik deze keer sneller weer afval dan na de vorige scriptie.
08 jul 2013 - bewerkt op 08 jul 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van PrankDemon
PrankDemon, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende