Bootje

(Niet voor té jonge lezers)

Sinds zaterdag ligt onze boot weer in de haven en ik heb er vannacht mijn eerste nacht weer op geslapen...

Het was de afspraak, zodra de boot in de haven ligt mag ik er weer op gaan wonen. Betekend dat ik hier woon tot oktober ongeveer. En ik kan zeggen het bevalt me heeeelll erg goed!!!

Ik heb heerlijk geslapen! Het was alleen verschrikkelijk koud omdat ik nog niet wist waar de verwarming verstopt was, maar die heb ik vannochtend gevonden.

Ook heb ik gister al bezoek gehad van een jongen (D). Het was de bedoeling om gewoon een beetje bij te kletsen maar dat is anders gelopen.
Ik heb hem op tinder ontmoet en daarna zijn er twee dates geweest. Na die twee hadden we besloten om niks verder te doen en gewoon vrienden te blijven.
Maar bij de derde ontmoeting bij hem thuis liep het net even anders. Na wat voelen en doen hadden we afgesproken om niks meer te doen omdat we geen relatie kunnen hebben door onze drukke schema's.
De keer daarna hadden we in de stad afgesproken en dat ging helemaal goed en was erg gezellig. Daar was ik natuurlijk blij mee, dat er niks gebeurd was en we gewoon vrienden kunnen zijn.

Gister kwam hij langs op de boot en we hebben gewoon gezellig zitten kletsen. De sfeer was wel relaxed en ik vond het wel prima zo.
Tot dat ik iets moest pakken en hij me vast pakten voor een knuffel, helemaal prima. Toen hij me wou zoenen zei ik nee omdat ik wist waar het dan naar toe zou gaan. Uiteindelijk gaf ik toe en eindigden we in bed.

Daar kwam ik echt voor een verassing te staan. Hij was goed!!! Zo veel beter dan mijn 3 exen. Mijn god ik was echt op een andere planeet.
Het was zo schatting, hij had nauwelijks ervaring en was zo onzeker. Ik heb hem telkens moeten aanmoedigen, maar ik was zo ver weg dat het bijna niet mogelijk was om hem te helpen. Maar het was voor beiden heel erg fijn.

Ik laat het nu maar voor wat het is. Hij zegt dat het de volgende keer niet meer gebeurd, maar ik geloof er niks vannahnah.
Hoe ik er nu tegenoversta: ik hoef geen relatie want daar heb ik geen tijd voor en voel ik me nog niet goedgenoeg voor. Ik weet dat het niet de bedoeling is dat je dingen begint met iemand zonder dat je er wat voor voelt, maar ik voel sowieso door die pillen bijna geen emoties en ik heb ook mijn behoeftesnahnah.

Volgens mij had ik weer wat te vertellen nahnah

Ik zal weer wat meer gaan typen. Ik was alleen zo druk met alles om me heen, en voornamelijk met mezelf!

Liefsssss
22 apr 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aztrit
Aztrit, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende