bijna terug uit mn dip

Ik ben 2 weken erg down geweest. Daarna ging ik naar mezelf luisteren.. Waar heb ik nou echt zin in? En dat was nieuwe leuke dingen doen. Concerten en festivals heb ik nou wel weer gezien. Ik wil gewoon echt iets anders. Dus ben ik gaan bieden op vakantieveilingen op alles wat me leuk leek. En nou heb ik een visagieworkshop gewonnen voor 2 personen erg vrolijk haha echt super leuk en echt iets nieuws dus ik heb er helemaal zin in. Ik voelde me ook erg eenzaam afgelopen tijd dus ik weet nog niet wie ik meeneem. Misschien gewoon mn beste vriendin of juist iemand anders..
Ik weet niet of het ermee te maken heeft maar als ik al echt verliefd op haar was, dan ben ik het nu niet meer. Geen idee hoe het kan, maar het gevoel is totaal weg. Misschien dat ik daarom ook dat eenzame gevoel kreeg ofzo..
Wat er ook bijkwam is dat ik heel lang fan ben geweest van een bepaald persoon, maar dat wordt nu heel erg minder. Door deze persoon heb ik veel mensen leren kennen en vrienden gemaakt. Maar omdat ik geen fan meer vanhem ben, ben ik bang dat ik deze vrienden ook kwijt raak. Daarbij komt dat ik me 1 van de redenen dat ik fan geworden ben weer herinnerde en daar niet zo blij van werd.
Ik was altijd bang dat jongens/mannen mij zouden afkeuren. En omdat ik had bedacht.. hij is volwassen en bekend en ik ben gewoon een fan, dan doet hij vast wel aardig tegen me, dus was het ook de enige man waarbij ik me enigszins op mn gemak voelde. Maarja nou ben ik 20 en wil ondertussen ook wel eens een keer een man (of vrouw trouwens) voor mezelf.

Ja daarover had ik bedacht; volgens mij val ik op karakters van mensen. En dan maakt het dus niet uit of het een man of een vrouw is. En het uiterlijk maakt ook vrij weinig uit. Mannen donkerhaar en vrouwen blond. Dat merkte ik wel nahnah engel

En nu bijna vakantie.. Jeeej vrolijk
17 dec 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende