Begeert voelen.

18+ verhaal
Ik wil mij weer begeert voelen.

Gewild voelen, geliefd voelen, sexy voelen.
Iemand die mij gepassioneerd vastpakt alsof hij mij nodig heeft als zuurstof.

Dat was het geval in het begin van onze relatie toen we elkaar nog probeerde te winnen. Dat mis ik. Nu komt hij thuis, staart een half uur nietszeggend naar zijn telefoon en verwacht ondertussen dat het eten voor zijn neus klaar gezet wordt en weer wordt weggehaald als hij klaar is. Bewust of onbewust. Want zelf initatief tonen om te helpen doet hij niet in het huishouden. Hij is tevens de kostwinnaar.

Ik hou heel veel van deze man maar hij is gewoon niet gewend dat hij voor zichzelf moet zorgen. Ik doe het met liefde. Maar op dit moment voel ik mij meer zijn moeder dan zijn vriendin.

De passie, de romantiek zit niet in hem. Daar moet ik mee leren leven. Maar een helpende hand dat is iets wat hij uitzich zelf moet doen.

Deze week probeerde ik niks te doen in het huis. In de hoop dat hij het op zal pakken. Maar nee hoor. er gebeurde niks. Het huis verslonste zo erg dat ik weer in moest grijpen en het over nemen.

Wil hij me uberhaupt nog wel.. vind hij me nog wel sexy. Of ben ik niet meer mooi nu ik ben een paar kilo ben aangekomen sins we samen wonen..

Ik had vandaag zelfs een sexy outfit aan waar hij geen ogen voor had naast een korte 'ziet er goed uit...'

Hoe zeg ik dit hoe geef ik dit aan zonder dat hij het verkeerd opvat het ging net zo goed tussen ons na alles wat we al hebben moeten doorstaan.

Hij heeft het ook zwaar nu.. op werk en persoonlijk maar hij neemt me voor lief. En dat mag ook niet.

Iemand advies?
27 feb 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van badass
badass, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende