beetje denken over alles

Soms, en dat kan echt op elke tijd en plaats zijn, krijg een soort ideeen of inzichten die dan heel belangrijk lijken en dan denk ik.. ooh dit kan echt belangrijk zijn voor de rest van mn leven dit moet ik nooit meer vergeten! En dat gebeurt dan al na 5 min.. -.-

Ik vind het bijvoorbeeld lastig om met mensen om te gaan die altijd leuk, aardig zijn, humor etc.. om daar dan al je emoties aan te laten zien. of vooral eigenlijk ook aan mensen waar ik altijd de positieve bij uithang. Het is nu echt voor het eerst dat ik een vriendin heb waarbij ik me niet schaam als ik moet huilen en daarna ook weer kan lachen alsof ik nooit anders gedaan heb. Vroeger voelde ik me dan altijd heel opgelaten.
Maar hier had ik dus laatst iets slims over bedacht al zeg ik het zelf, maar dat ben ik ook alweer vergeten.


En als ik het dan toch over jou heb.. ik mis je, maar ik ben bang. ja ik mis je gewoon, maar ik heb het gevoel alsof het minder wordt.. tussen ons. Tuurlijk zullen we vriendinnen blijven. Voor heel lang hoop ik, want ik kan niet zonder je, maar je bent minder close en lief dan normaal. Ik hoop dat dat weer een beetje terug gaat komen.
Ondertussen draai ik deze muziek.. denkend aan jou.. verliefd

02 nov 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jstar94
Jstar94, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende