Agressie

Van het weekend was mijn vriend me zo aan het plagen dat ik het niet meer leuk vond. Ik waarschuwde hem nog, met dat ik het niet leuk vond en er agressief van werd. Maar toch ging hij door. voor dat ik het wist had ik hem 3 stoten op zijn been gegeven!
Ik heb er echt gigantisch veel spijt van en hij was ook zeker niet boos op mij en hij zij dat het zijn eigen schuld was, Maar het was echt niet goed!!

We stoeien ook wel eens samen en dan word er ook wel een beetje kracht gezet maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ik uit agressie 3x een harde stoot heb gegeven en ook nog eens zo dat hij er een blauwe plek aan over heb gehouden.
Ik was er zelf ook echt van geschrokken dat ik dat gedaan had, Ik wist achteraf pas wat ik had gedaan. Maar toen het gebeurde, was het net alsof ik in een roes zat.

Er zijn echt wel momenten in mijn leven geweest dat ik zo boos kon worden dat ik heel hard op mijn bed had geslagen en dat ik daarna wel weer rustig was. Maar ik heb nog nooit iemand op die manier aangeraakt!!!!

Betekend dit nu dat ik woede aanvallen heb of kan ik gewoon niet zo goed tegen mensen die door gaan terwijl ik nee had gezegd? ik weet het in elk geval niet.


Ondanks dat hij niet boos was op en mij ook echt geknuffeld heeft en gewoon normaal deed. Voel ik me nog steeds zo verdrietig erom!!


01 apr 2015 - 292x gelezen
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 32 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende