Afwachten

Een paar dagen geleden ging ik bowlen en sindsdien heb ik spierpijn in mijn rechterarm en mijn linkerbeen en ik weet niet of dat betekent dat ik te zwak ben voor bowlen, of dat ik gewoon een te zware bowlingbal heb gebruikt.

Ik heb het eerste concept voor het literatuurgedeelte van mijn scriptie ingeleverd. Sindsdien heb ik al bedacht wat beter kan, maar ik moet eerst nog feedback krijgen, dus ik kan er niet aan gaan werken. Het is een beetje frustrerend. Af moeten wachten. Niets kunnen doen. De tijd voorbij laten gaan. Ik verveel me ook een beetje.

Ik had rode pepers en drakenvrucht gezaaid voor op mijn vensterbank, maar die hebben de constante temperatuurverschillen niet overleefd. De ene dag staat de verwarming aan, 's nachts staat 'ie uit, dat werkte niet. Dus nu heb ik opnieuw gezaaid en het in een andere vensterbank gezet. En ik hoop dat het goed komt. De zaai- en stekgrond was ook op.
Ik zou willen dat ik een tuin had, eigenlijk. Nou ja, we hebben een tuin, maar dat is mijn vader's ding, ik ben dan wat kruiden aan het kweken en dat is dan alles wat ik kan produceren, want anders is er geen ruimte in wat eigenlijk niet mijn tuin is. Ik overweeg nog om iets van een boom (uit zaad) thuis te kweken, zodat ik die over een aantal jaar ergens kwijt kan, als ik wél iets van een tuin heb. Een kakiboom of zo. Mijn vriend houdt van kaki's. Maar dat gaat ook wel erg ver, aangezien het jaren duurt voordat er daadwerkelijk kaki's uit komen en ik weet nog niet of deze relatie zo lang gaat voortduren.
Dat klinkt alsof ik heel negatief ben, maar mijn langste relatie was acht maanden, dus, ja, ik kan het me amper voorstellen dat ik langer dan drie jaar met dezelfde persoon omga. Ik kan wel een keer een ander soort boompje proberen.

Ik verveel me een beetje. Ik heb ook het gevoel alsof ik eigenlijk constant aan mijn scriptie moet zitten, maar dat gaat dus niet, want ik moet wachten op feedback, maar ja, wat kan ik anders doen, geen idee. 20 maart komt de nieuwe Animal Crossing binnen. Ik ben Netflix een beetje zat. Het weer is nou niet geweldig en ik loop braaf twee keer per week hard. Als ik voorstel om koekjes te bakken, gaat mijn moeder weer zeuren dat dat maar ongezond is. Ik heb geen zin in gitaar of zingen. Ik weet echt niet wat ik dan moet gaan doen. Ik heb ook nergens echt zin in.
Toch maar koekjes bakken, denk ik.
Ik denk dat ik toch een beetje gestrest ben, want ja, scriptie is eng, ja. En ik kan er nu niets aan doen, nee.

Ik heb wel mijn nieuwe yogamat binnen en hij voelt twintig keer beter aan dan die die ik ooit voor vijf euro bij de drogist had gehaald, maar ik moet zo eerst hardlopen en dan kan ik vanavond nog even strekken.
Dus vandaag hardlopen en yoga en misschien koekjes bakken.
05 mrt 2020 - 406x gelezen
Profielfoto van iAngel
iAngel, vrouw, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende