4 jaar getrouwd <3

Vandaag zijn mijn lief en ik 4 jaar getrouwd en daarmee dus ook 14 jaar samen. We zijn namelijk exact getrouwd op de dag dat we 10 jaar samen waren. We hebben eigenlijk niet veel bijzonders gedaan hoor. Op de een of andere manier voelde het ook niet zo heel erg feestelijk. Voor ons beiden niet.
Gewoon toch omdat onze baby wens nogsteeds niet is vervuld, ik nu ook weer aan de spuiten zit. Ja ik ben de 19e ongesteld geworden en dus ook weer sinds gisteren aan het spuiten. Emotioneel is dit iedere keer toch weer zwaar en confronterend. Net ook de jaarwisseling gehad (weer een jaar verder zonder...) en in maart ben ik ook weer jarig (weer een jaar ouder zonder kinderen, ik word zelfs al grijs!!! Pfff, ik wordt 33 en loop me haar al te verven omdat ik grijze haren tegen kom... straks ziek ik er bekant al als een oma uit voor dat ik kinderen heb...:S)

Nouja, we zijn even een aantal zaken gaan regelen en langs de badkamer zaken geweest om een badkamer uit te zoeken voor op zolder. We hebben wat moois uitgekozen voor 2400 euro (dan wel zelf plaatsen enzo). Nu dr ff een nachtje overslapen maar eigenlijk weten we al dat dit het wel gaat worden.
Ik had ook nog een restaurant willen reserveren voor vanavond, maar ik had zoveel gemengde gevoelens over de dag dat ik niet kon kiezen (keuze sjiek of niet/een nieuw restaurant of een die we al kennen/nog meer domme dingen om niet uit te kunnen kiezen). Uiteindelijk zei ik ook vanmiddag dat ik nog niets had gereserveerd en dat we maar samen ff moesten kiezen. Dus saampies ff wat uitgezocht en uitgekomen bij Roos Marijn. Hier hebben we heerlijk gegeten, zo hebben we wel een hele dag echt samen gehad, ook al hebben we em grotendeels nuttig besteed.
Niet heel bijzonder, maar wel gezellig en we zijn bezig met de toekomst natuurlijk, met het uitzoeken van de badkamer.

Gisteren ben ik door mijn vriendin Za lekker verwend, de schat had me op een massage getrakteerd onder het mom dat ze vond dat ik het had verdiend! Aaah, ze is ook zo super lief!!! Echt een gouden vriendinnetje waarbij ik altijd terecht kan en ik zou voor haar ook echt altijd door t vuur gaan hoor!
Tja we kennen elkaar ook al vanaf de basisschool nahnah
xxx
verliefd
22 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende