23062015

Hier ben ik weer! Na een lange tijd ben ik terug! Hoi, eindelijk kan ik weer schrijven! Yes.. Dit alles klinkt allemaal beetje te formeel lijkt me. Ik besloot maar gewoon dat ik aan onbekende "Milena" ga schrijven, maar dit is bedoeld voor anderen, zodat ik mijn verhaal kan kwijt delen.

Lieve Milena,

Het is nu 01.26, ik zit nog steeds achter bureau, elke keer luister ik naar Blue - Breathe Easy.. I can't breathe easy... Can't sleep at night, Till you're by my side

Ik heb geen idee waarom ik hier ben gekomen. Vertel ik mijn verhaal hier? Of niet dan? Het is zo lang geleden dat ik heb geschreven hier.. Alles stokt in mijn keel. Ik wil zoveel vertellen, maar ook niet. Alles gaat terug in mijn verleden en zelfs denk ik aan toekomst, maar ook weer niet. Ik blijf er veel te lang in hangen en niet van de momenten genieten die er zijn. Die momenten waar ik me gelukkig kan voelen is vooral waar mijn gezin, familie en vrienden er zijn. Maar toch vaak voel ik me toch wel alleen, best wel jammer vind ik.

Van de weekend had ik feestje van een vriend van mij. Ik genoot van iedere momenten, praatjes, iedereen genoot op hun momenten, net die juiste geluksmomenten. Ik reed daarna wel rond half 5 s'morgens naar huis en bedacht er zoveel dat ik toch wel weer gemist had. Er komen leuke momenten op mijn pad dit zomer, maar ik weet zeker dat ik vele mindere momenten kan krijgen. Misschien wil ik het niet voorkomen, of wil ik dan wel vertellen?

Curse me inside... For every word that caused you to cry.. Curse me inside Het liedje speelt het al 100000x af en ik kan het niet genoeg krijgen.

Tot nu toe heb ik niet veel vertellen... Het is nu 01.46, dus ik ga maar eens verstandig zijn!

Slaap lekker, Milena!
23 jun 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Zinzi
Zinzi, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende