03052015


Hello hello, daar ben ik weer! Ja, zo te zien ben ik best wel aardig vrolijker, rustiger en nog ietsje pietje gelukkiger nu op dit momenteel.

Nu zit ik op een yogahouding op de bed met mijn slaapkleding, hierover ga ik natuurlijk niet erop in! hahanahnah

Vandaag

Ik heb een heerlijke dag gehad zonder dat ik het echt door had.
Vanmorgen rond 10 uur lekker wakker geworden. Daarna lekker een ontbijtje gemaakt voor mijzelf en dan vraagt mijn mams ineens of ik wilde rondje hardlopen met haar. Normaal doe ik het nooit met haar, maar waarom?! Geen idee.. Maar toch had ik zoiets: Oké! Vooruit dan, maar eerst even eten voordat ik wegga.

20 minuten later stond ik met mijn hardloopbroekje, hardloopshirtje en nog hardloopschoenen buiten en niet te vergeten mijn super dunne hardloopjasje meegenomen. Samen hebben we lekker in 5 km in zeker denk ik 3 kwartier hardgelopen, maar meer echt joggen, want mijn mams kan het niet zo heel hard lopen.
Dus ik liep mee op haar tempo. Op zich vond ik wel goed gaan, integendeel deed mijn mams ook super goed. Ik ben trots op haar, ondanks haar bedrijf, thuis, vliegen. Ze is best enorm chaotisch vrouw, want ze doet echt alles. Ze springt tak naar andere tak.

Mijn mams heeft enorm druk en wil zoveel dingen doen en dit en dat en nog deze etc..
Ik heb haar voorgesteld om een to do list te maken en planning te maken.. Maar volgens haar werkt dat niet zo.. Ze heeft wel paar keer gedaan, heb ik wel gezien. Maar waarom houdt ze dan niet bij?
Ik moet wel erbij zeggen dat ik wel af en toe to list heb, om mezelf weer rust te hebben en dan wil ik het juist vergeten. Misschien bedoelt mn mams hierover?

Maar ik wil wel zoiezo mijn mams helpen. Maar geen idee wat ik kan doen voor haar, maar ik wil wel dat haar mail wel opgeruimd hebben en haar administratie bijwerken. Ik ben bang dat mijn moeder dat niet toelaat! Ik denk dat het zo wel beter zo iss, want dan hebben we geen tornado in onze huis haha! engel

Na een hardloopsessie even teruggetrokken in mijn wereldje. In mijn eentje heb ik een gemiste tv-programma gekeken, namelijk Lekker Nederlands, maar ik heb het niet afgekeken, omdat ik vond het tijd dat ik moest douchen.
Ook heb ik heerlijk gedoucht en opgeknapt! Vervolgens besloot ik wat heel anders te doen:

Mijn kamer eens lekker opruimen en al mijn spullen liggen ook echt overal door de huis, dus toch wel slim idee om het doen. Dan heb ik weer lekker opgeruimde huis, zonder dat mijn paps iets van zegt.. Mijn paps is wel een nette man, wil altijd netjes en opgeruimd hebben in de huis. Dus dat doe ik voor mijn paps en probeer ik dat volhouden en wie weet voel ik me daarbij beter (en nog steeds voelt het goed).

(Nu verander ik mijn houding van het typen weer wat anders)
Nadat ik mijn kamer en het huis te weten opgeruimd te hebben. Heb ik voor mezelf een 3 verschillende to do list gemaakt.
Nummer 1: To do list voor vandaag en morgen
Nummer 2: To do list voor tv-programma's, series en films
Nummer 3: To do list voor dingen die je verveelt of dergelijks.

Ik moet zeggen dat ik wel 6 van de 14 te weten af kunnen vinken vandaag. Een nieuwe simkaart is aangevraagd, dus die komt pas over 3 dagen, moet ik nou blij zijn of niet? Ik weet het niet, het is wel lekker rustig nu...
Ik heb mijn broer lekker halfuurtje kunnen facetimen. Lekker lopen lullen over onze levens en misschien zie ik hem op woensdag bij mijn oma. Of het doorgaat weet ik niet, hij zal mij laten weten hoe & wat gaan doen. Dus ik ben nog wel benieuwd.

Igor, is ook weer thuis gekomen van een zeker lange weekeendje een waddenloop van stuk 4/5 uur lang zitten lopen. Igor is een leuke uitwisselingsstudent vanuit Brazilië. Hij is uitgewisseld met een buurjongen uit mijn straat voor een jaartje. Hij is al vanaf augustus in Nederland komen wonen. Maar eerst heeft hij eerste 3 maanden bij mijn buurjongen zijn familie mogen wonen en daarna 3 maanden ergens anders, die ik ook kende etc. Laatste 3 maanden is hij bij ons komen wonen en heeft hier prima naar zijn zin. Hij spreekt prima Nederlands en begrijpt het prima.
Maar goed, hij was doodop en ging voor paar uurtjes lekker slapen in de bed. Maar wel trots op hem dat hij toch ervaring kan opdoen in Nederland.

Tegen in de avond heb ik samen met Igor, mijn ouders lekker naar de strand geweest. Heel strakke, helder en heerlijke weertje gehad dan in mijn hometown... Lekker wezen wandelen op het strand saampjes, vervolgens hebben we op een strandhuis in de zonnetje gezeten en lekker wat gegeten --> friet en 2 broodjes kroketten en rest weer wat anders. Maar wel genoten, het was weer heel lang geleden dat we gedaan hebben.

Ook in de avond hadden we bezoek, maar ik vond het welletjes geweest. Dus ben ik in mijn schone kamer wat zitten luisteren naar muziek en chatten met lieve vriendjes en vriendinnetjes via Facebook. Ook heb ik weer in contact weten komen met een jongen die ik heel lang geleden... Ik weet het niet waarvan.. maar ik kende hem wel. Dus we hebben hele avond zitten kletsen over van alles. het leek alsof ik hem nog wil leren kennen. Wel hebben we gezegd dat we gewoon daten met elkaar, maar ik had het gewoon even niet tijd voor en daarnaast moet ik nog verwerken met David. Niet echt verwerken, maar gewoon proberen vergeten. Dat heeft natuurlijk tijd nodig...

Nou jongens/meisjes...
Dit is mijn goede dag, hopelijk heb ik goede dag morgen (nu vandaagnahnah)

Slaap lekker,

xoxo
04 mei 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Zinzi
Zinzi, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende