1e echo van IVF2

Vanmorgen om 08.30 had ik in het EMC de eerste IVF echo op CD8.
De stimulatie gaat nu gelukkig beter dan de vorige keer, maar echt veel hebben we nog niet volgens mij :S
Links heb ik er 3 zitten (15,6/13/10 mm) met nog 2 kleintjes die ze niet heeft opgemeten.
Rechts heb ik er ook 3 zitten (11/12/13 mm) en hier zitten nog 4 kleintjes bij.
Als die kleintjes wel leuk nog mee gaan doen, dan zouden we een leuke score kunnen hebben en anders heb ik er nu 6. Nouja, t is nog steeds een verdubbeling ten opzichte van de vorige keer… Als ze nu maar wel eicellen kunnen verkrijgen, anders wordt ik toch wel een beetje gek hoor!!!
Dat is momenteel toch wel mijn grootste angst, geen dat ze geen eitjes vinden… wat dan?

Nouja, ik loop dus ook al weer sinds gisteren niet meer in spijkerbroeken want die gaan knellen op mijn buik. Ik heb een zittend beroep, dus dat is dan echt heel erg naar, ook al zitten de broeken eigenlijk lekker ruim. Na een paar uur zitten knellen ze dan toch.
Dus gisteren een lekkere (redelijk nette) sportbroek aan gehad naar mijn werk en vandaag een rok + legging.
Gisteren nog wel naar de sportschool geweest en de gogo mee gedaan. Maar voor de polefitness merkte ik al dat ik er geen puf meer voor had. Ben zo snel nu moe. Dus ik heb meerendeel van de les gezellig staan beppen. Ach, op de woensdag kan dat, hihihi!
Maar de zumba vandaag… ik denk niet dat het slim is. Andes dan sta ik t maar half mee te doen en moet ik misschien halverwege afhaken. Heb geen zin in vragen… nee, ik ga niet…
Hoe jammer ik het ook vind.

De punctie zal dan wel maandag of dinsdag zijn denk ik. Op me werk heb ik daar al rekening mee gehouden en alle afspraken naar een week later verzet. Tja, als ik er weer zo ziek van ben, kan ik maar beter de hele week geen afspraken hebben.


*edit: ik ben lekker toch naar zumba gegaan, heb super lol gehad en heb gewoon heel relaxed mee gedaad. Dus niet springen en niet te enthousiast. ben zo blij dat ik wel ben gegaan, ik voelde me erna helemaal lekker! Ach, goede doorbloeding en ff lekker ontspannen en lol maken is ook heel erg belangrijk!!! nahnah*
26 jan 2012 - bewerkt op 27 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peen
peen, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende