16-06-2013 vaderdag&update

Alweer iets meer dan een maand geleden heb ik hier voor het laatst geschreven, in deze maand is veel gebeurd. Allereerst zit ik heel erg met mijn gezondheid te kutten. Me schildklier werkt te traag en ben daardoor continu moe, depressief, duizelig, lage bloeddruk, haaruitval en tintelingen in mijn handen. Mega irritant. Over 3 maanden weer bloedprikken en kijken of ik misschien de ziekte van Hashimoto heb. Dan valt je eigen lichaam je schildklier aan en gaat die steeds minder werken. Ook deze week bloedgeprikt voor gluten-allergie. Al eerder aangedacht en nu daadwerkelijk getest. Ben zelf erg benieuwd naar de uitslag, het lijkt wel allemaal te kloppen. Al jaren buikpijn, misselijk na het eten en niet fit. Ik hoop het allemaal maar niet want dan moet ik op dieet en dat zie ik eigenlijk helemaal niet zitten.

Ook is het vandaag vaderdag, doordat mijn band niet zo goed is bijna geen contact meer met mijn vader. Vrijdag wel even met me broertje langs geweest. We hadden appeltaart gebakken, ondanks dat hij ziek was vond hij hem erg lekker. erg vrolijk

Dit weekend is in Ahoy ook het NK-turnen, gister de hele dag wezen kijken. Helaas is me neefje van het paard gevallen en werd daardoor 5de. Erg jammer maarja kon hij niks aan doen. Ook stond er een tent van zomerkampen weer, even wezen kijken en bijgepraat met de leidingen die ik al 3 jaar niet meer had gezien. Dat is toch wel iets wat ik vroeger erg leuk vond, iedere zomervakantie op kamp vrolijk Lekker beetje actief doen en natuurlijk 1 dag turnen.

Nu maar weer hard doorleren, morgen herkansing en woensdag nog 1 tentamen en dan kan ik zeggen dat het jaar wel geslaagd is.

Fijn weekend!
16 jun 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Koekie1234
Koekie1234, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende