2 keer een sessie gehad met de psycholoog

Inmiddels zijn we een paar weken verder en heb ik naast de intake al 2 keer een sessie met de psycholoog gehad. De vrouw die ik heb is rustig en het voelt vertrouwd. Het is een goede basis om weer uit deze depressie/ rouw te komen.

Op advies van R moet ik meer van mij af schrijven en daarom weer een post. Ja een 2 in 1 omdat ik de week ervoor geen zin had om iets op te schrijven. Ik krijg nu elke week kleine opdrachtjes mee die ik moet doen en daarnaast heb ik 17 e-learnings die ik moet maken.

Nou bij het openen van die website krijg ik al paniek en meestal sluit ik het dan binnen een paar minuten af. Nu kreeg ik als advies mee om maximaal 10/15 minuten per dag er mee bezig te zijn. Heb ik een e-learning niet af is het ook niet erg. En als nummer 1 niet lukt, mag ik verder kijken voor een andere waar ik op dit moment wel al aan toe ben. Dit traject is enorm zwaar en kost heel veel energie.
Daarnaast ben ik op mn werk helemaal terug naar de basis gegaan en met halve dagen om stress te voorkomen. Nou ja deels dan haha.

Mijn werk heeft er nu steeds meer begrip voor en voel mij door bepaalde collega's en leidinggevenden gesteund. Wel merk ik dat steeds meer collega's niet meer vragen hoe het gaat. Ik weet niet of ze doorhebben dat ik nog niet volledig werk of dat ze het lastig vinden om het gesprek aan te gaan. Wel vind ik het moeilijk om toenadering tot die collega's te zoeken en mis die steun af en toe echt wel.

Naast dit enorme traject met de psycholoog waarbij ze zeker weten op een later tijdstip EMDR wilt toe passen, loop ik ook bij de covid revalidatie. Ook hier komt een hele rij oefeningen bij kijken en toen ze afgelopen vrijdag begon over ook een ergotherapeut en een diëtiste voelde ik mijzelf bij thuis komst enorm kut en hulpeloos. Ik zag door de bomen het bos niet meer. In overleg met de psycholoog maak ik nu een weekplan en die gaan we bespreken. Hopelijk komt dit dan tot een goed einde.
de volgende afspraak met de psycholoog staat 3 februari, tot die tijd is het werken aan mijzelf vooral.
Ik merk dat ik per dag toch wel hele kleine stapjes vooruit aan het zetten ben.
24 jan 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Koekie1234
Koekie1234, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende