Weer thuis!!

De laatste keer dat ik hier schreef was een tijdje voordat ik op reis ging. Inmiddels ben ik sinds zondag weer thuis. Op reis zijn is het meest geweldige wat je maar kan overkomen. Het avontuur op zoeken, het op jezelf zijn, zelf rond trekken en vooral veel van de wereld zien is gewoon enorm tof!

Maar aan alles komt een eind en zo ook aan onze reis. Helaas zit ik nu weer thuis en heb ik 6-02 een gesprek voor een volgend buitenland avontuur. Het thuis zijn bevalt zwaar, het weer wennen aan dingen delen en het niks doen bevalt me niet. Ik voel me alleen, eenzaam en zoek uitdaging. Dus hopelijk brengt het gesprek van 6-02 goede uit komst.

Ik ging op reis om afscheid te kunnen nemen van het verleden, uit te zoeken wat ik wil in de toekomst en mezelf leren kennen. Ik denk dat ik een aantal hele grote stappen heb gemaakt die mij kunnen helpen in me leven. Ik heb een gesprek staan om toch te gaan emigreren en dat laatste puntje is nog wel lastig. Hoe ga ik ooit erachter komen wat ik wel en niet wil. Ik ben begonnen met tinderen maar jongens of meiden? Ik laat ze gewoon allebei voorbij komen en we zien het wel😉 momenteel staat het niet meer in de weg zoals het vroeger stond, al is er niks veranderd. Ik hoop in Zwitserland de vrijheid te krijgen die ik zoek om echt uit te zoeken wat ik wil.

De komende tijd Zal ik misschien meer gaan schrijven als ik daar behoefte aan heb. Veel mensen vertel ik dat ik een blog bij hou met mijn gedachtes maar delen durf ik niet. Gewoon bang voor de realiteit😢
26 jan 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Koekie1234
Koekie1234, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende