€13.000,-

Het uiteindelijke gedoneerde bedrag voor Movember was €13.000,-.
En ik ben fucking trots. Trots op mezelf, trots op het team, trots op het bedrijf.

Omdat ik langs meerdere teams en afdelingen ben geweest, weten een hoop mensen nu wie ik ben. Ze groeten, proberen een praatje aan te knopen, en natuurlijk kan ik best wel goed slap ouwehoeren, maar het blijft vreemd dat mensen die ik niet ken, naar me toe blijven komen alsof ik ze wel ken. Vele felicitaties, vele handjes, vele complimentjes. Iets in mij wil het volgend jaar nog groter maken, iets anders wil stoppen op het hoogtepunt. Ideeën genoeg, maar gaat het lukken iedereen weer in beweging te krijgen om geld te doneren?

Een unieke blik op de wereld, en een bak charisma om mensen van mijn visie te overtuigen. Of zoals Remco het zei "Er is maar één Hans in dit bedrijf, en hij valt op." Dat kan in zowel positieve als negatieve zin zijn, gezien ik ergens hard tegenin durf te gaan als iets niet klopt of beter kan. Volgens mijn nieuwe leidinggevende gaat het om doseren en je gevechten kiezen. Al heb je nog zo'n gelijk, als het de vierde discussie in een vergadering is over vijf verschillende dingen, verlies je geloofwaardigheid.

De snor van Movember is er nog niet af. Er moet nog wat papierwerk gebeuren, en ik scheer me pas zodra het geld op de rekening van het goede doel staat. Dat papierwerk is overigens meer dan ik verwacht had, en volgens mij moet ik nog wat dingen inscannen.


-VLH
04 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van VLH
VLH, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende