~

Oh, dit staat blijkbaar al sinds vanochtend vroeg open.


Mijn masterinschrijvingen zijn nu afgerond. En ik kan alleen maar wachten. Totdat ze mailen: hé, we willen je wel hebben. We mogen je wel, ondanks dat je CV maar uit twee regels bestaat. Ik heb het gevoel dat ik niet heb wat nodig is voor een onderzoeksmaster. Ik heb geen extensief CV of buitenschoolse activiteiten gedaan of consistent achten gehaald, ja, de laatste twee jaar van mijn studie dan. Maar is dat echt genoeg? Gaan ze me echt toelaten als één van de twintig die die master mogen doen? Waarom zouden ze mij nou kiezen, eigenlijk?
Maar ik doe mijn best in een vak waar ik in geïnteresseerd ben, met nu dus goede resultaten en eigenlijk zou dat genoeg moeten zijn. Dat ik geïnteresseerd ben in de wetenschap.

Ik heb al een beetje rond zitten googlen, over hoe ik een baan bij de gemeente krijg als beleidsadviseur en daarvoor moet je (meestal) eerst een traineeship volgen en dat vind ik maar eng klinken, alsof ze me elk moment zouden kunnen ontslaan, omdat ik niet goed genoeg ben. Maar ik moet eerst nog een hele master volgen, voordat ik daar ben. Maar. Ugh. Ik heb het gevoel dat ik nu in rap tempo volwassendingen moet doen en volwassendingen moet beslissen en waar wil je in de toekomst gaan wonen??? Waar wil je een baan gaan krijgen??? Wat voor baan??? Want je hebt nu een vriend en misschien kunnen jullie gaan samenwonen en hier hebben ze nu appartementjes te huur, 't zijn leuke appartementjes hoor, moeten jullie misschien over gaan nadenken!!!

Mijn bureau ligt vol met troep die ik eraf moet gooien en dan moet ik aan de analyse van mijn onderzoek gaan beginnen. Mijn begeleider had eerst gezegd dat ik drie weken had voor dataverzameling. Dat was een leugen. Ik moet 1 juni al mijn eerste resultaten inleveren. Dus dat betekent in rap tempo analyseren. Ik moet eerst even opzoeken wát ik allemaal moet doen. Twee data-bestanden combineren. Dan voorwaarden checken bij god mag weten hoeveel variabelen. Dan een schaalconstructie maken van mijn vragenlijst en kijken of alle vragen even betrouwbaar zijn. Of iets dergelijks.
Ik keek nog of de uni nog advies had en het enige wat er stond was dat je een bepaald statistiekprogramma moet gebruiken en dat je langs lokaal nu-niet-te-bereiken op de uni moet gaan voor advies.
Duuuuuuuus. Ja. Dat wordt even alle statistiekopgaves doornemen.

Ik heb er helemaal geen zin in. Ik heb nergens echt zin in, eigenlijk. Dat klinkt niet goed, maar dat is de coronablues.
26 mei 2020 - 498x gelezen
Profielfoto van iAngel
iAngel, vrouw, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende