Klote dag

Maandag ging het nog okay… Heb zelfs nog enorm zitten lachen met Woman hier van MD, de lieve schat was weer langsgekomen. De nacht ging ook goed want bij mijn weten had ik geslapen van een uur of 01.00 tot 07.30 maar de dinsdag was hells…. Ik voelde me verschrikkelijk slap, mijn bloeddruk was ook veel te laag (voor diegene dat het wat zegt 70 over 35) ook mijn hele lichaam begon met jeuken (waarschijnlijk omdat ik uitgedroogd ben door de chemo) Jeuk is zo verschrikkelijk naar en vervelend… ik werd er gek van en daarvoor kreeg ik weer medicijnen waar ik nog suffer van werd dus echt allemaal klote!

Inmiddels zijn ze ook weer met een antibiotica kuur gestart omdat de dokters bang zijn voor infecties nu ik me zo klote voel, had ook pijn in mijn buik en rug… Ja eigenlijk had ik gewoon een mega klote dag!

Vandaag ben ik de dag begonnen met overgeven, ik rook mezelf en ging over mijn nek. Ook niet echt fijn… maar voel me wel wat sterker dan gister. Bloeddruk was ook wat beter (nogmaals voor de verpleegsters onder ons 100 over 70 ) nog redelijk laag maar mijn bloeddruk is meestal 110 over 70 ipv de uit de boekjes 120 over 80.

Grrrr de jeuk begint weer dus daar ga ik zo maar iets voor vragen.


Oh en ik hoop heeeeel erg dat ze mijn zondevoeding draad gaan verwijderen dat ding irriteert zo verschrikkelijk in mijn keel, die voelt helemaal opgezwollen, kan niet eens meer drinken met het gevolg dat ik nog steeds de overgeef smaak in mijn mond heb.

Blegh Chemo SUCKS!!! Ik weet dat ik het MOET hebben maar echt wat een kankerzooi is dat zeg!!


Ach nog even afsluiten met een wel heel rare opmerking van de maatschappelijkwerkster gister: “Lara je weet dat niemand je hier houdt en als jij wil gaan mag je gewoon gaan”
Euuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…. Ik geloof dat ik dood ga als ik deze kamer verlaat, wtf?!?! Nou ja er zal wel een psychologisch iets achter die zin zitten.

Crap!


(inmiddels zit ik al op dag 7 met de chemo, en krijg ik eind deze week een grotere kamer! Whoeiii)
27 aug 2008 - bewerkt op 28 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lara
Lara, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende