Zei je nou boek?

Gisteren heb ik in vijf minuten mijn verhaal geschreven, kort dus. En nu heb ik eigenlijk ook geen tijd, want ik ben aan het leren voor een proefwerk voor morgen. Echt vreselijk, maar ik heb nog geen een blik in het boek geworpen. Dus ik moet echt even aan de slag. Gelukkig heb ik al wat bladen uitgeprint, zodat ik die in ieder geval mee naar school kan nemen en leren tijdens de les. Nu ben ik niet heel slecht in vertalen (alweer), maar ik vind het gewoon vreselijk om te leren. Ik ben hier geen woordenboek voor nodig. Dat scheelt weer, kan ik hem ook niet vergeten. engel

Maar goed, vanmorgen was een beetje hectisch. Om half acht was ik half wakker en om acht uur helemaal. Het boek Loverboy & Girl lag naast mijn bed, maar ik had de kracht niet om hem te pakken. Ik heb vannacht echt zitten brainstormen over een nieuw boek. Zoals jullie (misschien wel weten) ben ik bezig met een verhaal. Of nee, dat heb ik helemaal niet verteld. Maar goed, het verhaal moet eigenlijk een boek gaan worden. Geen idee of dat gaat lukken, maar goed. Ik ben nu bij hoofdstuk 3 en het gaat best lekker. Maar nu pas ik geregeld op bij een familie en daar mag ik de laptop gewoon gebruiken. Nu ga ik bij hen ook een verhaal beginnen en ik weet al waar het over gaat. Als je wilt weten waarover, dan moet je gewoon mijn blogs blijven lezen. Want in elke blog vertel ik iets. Ik zal nu al vast zeggen:
De hoofdpersoon is een JONGEN. Dan weet je dat vast knipoog

Vanmorgen gewoon huiswerk gemaakt, ik had niet heel veel en heb het leren voor de toets maar naar vanavond geschoven. Niet heel slim en tactisch...
Mijn schoonzus kwam met de kinderen en dat was natuurlijk ook weer allemaal drukte.

's Middags ff opgepast op de twee kinderen van mijn oppasfamilie. Het begin gemaakt aan mijn tweede "boek".

En nu zit ik a-relaxed achter m'n laptop. Want ik wil op tijd naar bed, morgen geen wallen onder m'n ogen, want ik ga J. weer zien. Gelukkig bestaat er nog zoiets als make-up OK!
En ik heb nieuwe Calvin Klein parfum, dus die ga ik ook zeker gebruiken!

Nu nog even snel leren, vannacht ga ik wel verder (of morgen onder de les). En dan nog even de film van gisteren af kijken. Ik denk niet dat ik hem helemaal af krijg, maar dat zie ik straks wel.

verliefd

Katie
16 jun 2020 - 226x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende