#2 Intake

Hej,

Vanmorgen had ik mijn allereerste gesprek. Ik vond het best wel spannend, maar ik denk dat dat wel logisch is als je ineens ongeveer je hele leven voor iemand op tafel moet leggen.

Een ouder moest de 1e keer mee om toestemming en alles bla bla bla te krijgen. Geen idee, maar oké, de rest van de keren moet ik alsnog alleen.

Het zou eerst een uur zijn, omdat een intake normaal wat langer duurt omdat je ook even kennismaakt enzo. En btw moest ik ook om 10 uur naar school, dus wilden we het half 10 afronden. Tot ik vanmorgen in mn rooster zag dat het 3e uur was uitgevallen en ik dus om half 12 pas op school hoefde te zijn. Dus werd het 1,5 uur. Nouja, wel goed gepraat en ook een aardig persoon, dus dat komt vast helemaal goed.

Ik merk wel dat ik het nog lastig vind om mezelf écht open te stellen in de richting van anderen (en dan bedoel ik meer tegen een therapeut dan tegen een vriendin ofzo) , maar ze zei dat het niet persé een slechte eigenschap hoefde te zijn, omdat het toch een vreemde is waar je tegen praat.

Ik heb het grootste gedeelte niet onthouden, maar ze vond wel dat ik zelf al veel had ontdekt en dat ik nogal 'volwassen' dacht over bepaalde dingen. Dus dat vond ik wel fijn. En ook heb ik als tip gekregen om iets milder voor mezelf te zijn maar dat is dan ook iets waar we de komende weken aan gaan werken.

Ik vind in ieder geval fijn dat er nu iets aan gedaan wordt, en ik hoop dat dit me een duwtje in de goede richting geeft knipoog

Liefs mijverliefd

PS: Tegenwoordig ben ik nogal van de quotes en ik heb een site gevonden die me echt helpt. Voor deze week is het:

"Never bend your head.
Always hold it high.
Look the world
straight in the eye."

HELEN KELLER.
08 sep 2021 - bewerkt op 08 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende