ik voel mijn hoofd wel..

Hej,

Gisteren op school kreeg ik ineens last van hoofdpijn. En geloof me, ik heb NOOIT hoofdpijn (Oké oké alleen als ik menstrueer, maar verder echt nooit).
Ik zat in een lokaal waar het normaal wel goed te doen is. Ik heb dus cultuur in dit lokaal en nu dus ook een lesje Duits. Het is heel erg om zo te zeggen, maar ik denk dat het door de leraar komt.. Bij cultuur heb ik er nooit last van, niemand trouwens en nu ineens wel. En ik was niet de enige. Heb met mijn vriendin direct de ramen opengegooid want was echt niet te doen. Die werden weer dicht gesmeten door leerlingen die zaten te koukleumen. Nu is deze leraar best chil, en zaten we achteraan, dus kon ik de hele les met mn hoofd op tafel liggen en niet meedoen. Hattie toch niet door.

Toen hadden we dus pauze en gelukkig mochten we in de aula eten, maar de hoofdpijn ging niet weg. En ja jongens, ik had over precies 20 minuten een wiskunde proefwerk. Paracetamol geslikt, hielp een beetje, maar nu heb ik dus alsnog mn toets verpest heb net mn cijfer terug: 5.7. Dit is toch niet serieus of wel? 5.8 is voldoende en krijg je een 5.7. Tja ik baal mega.. maarja doe je niks aan.

Vanmorgen (en afgelopen dagen ook, Was ik mega moe). Normaal sta ik op rond 7.00, maar nu meestal 7.45 (moet om 8.10 klaar zijn). En als ik langer vrij heb ook pas een half uur van tevoren.

Vanmorgen was ik heel duizelig. Ik liep naar de wc en de hele tijd alles draaien, ook toen ik zat. Weer gaan liggen en toen ging de duizeling weg, maar de hoofdpijn kwam. Naar school gegaan en had dus een scheikunde SO. Scheikunde kan echt de boom in voor mij, verwacht dat ik Dees ook niet al te best heb gemaakt. Ik baal er echt van, zo goed geleerd en dan die hoofdpijn.

Vandaag onder economie werd het echt te gek. Ik had bijna de leraar erbij geroepen, maar heb uiteindelijk niet gedaan. Maar echt druk op mijn hoofd en steken. Ging ook wel weer over, maar het is gewoon niet chil..

Anyways nu lekker slapen en dan morgen weer verder kijken!

verliefd y'all
29 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende