Wij

Ik en m'n vriend gaan nu bijna 3 weken met elkaar.
Het gaat goed, ik merk dat hij anders is dan dat hij was 2 jaar geleden.
Ik merk dat hij veel moeite doet om het deze keer wel te laten werken. Ik ben nog wel voorzichtig omdat ik het echt zeker wil weten dat hij het meent.
Alleen het enige wat ik echt kut vind, is dat ik eigenlijk nog bijna niemand heb horen zeggen dat ze het leuk voor me vinden of dat we zo leuk zijn samen. Het enige wat ik hoor is "Jullie zijn zo verschillend"
"Ik vind jullie helemaal niet bij elkaar passen"
Ja oke.. Hoe vaak gaat dat nog herhaald worden. Maakt het allemaal niet meer uit of ik er blij mee ben of niet?
Ik weet het, we zijn precies het tegenover gestelde van elkaar.
Zoals bijvoorbeeld, ik hou een beetje van de hipster achting kleding en hij loopt in shirts van metal bands en legerbroeken. Ik hou van Taylor Swift en hij houd van metal. En qua karakter ben ik vrij rustig en hij kan best wel aanwezig zijn en heeel veel praten. Nja, misschien heb je nu een beetje een beeld. En nu denk je misschien, maar dat maakt toch niet uit? Nee dat vind ik ook. Maar ik word altijd onzeker als iedereen in mijn omgeving negatief ergens over is. Ik ga dan snel denken dat ik de foute keuze heb gemaakt.
En ik vind het gewoon echt niet leuk, lijkt wel of ik van niemand goedkeuring krijg..
En trouwens, als ik er later achter kom dat het wel een fout was en ik brand mijn vingers er weer aan, dan is het toch mijn eigen keuze?
01 mei 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dreamlove
dreamlove, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende