Zijn ex zit achter me aan

Ik wilde al een tijdje geleden schrijven, maar had steeds geen tijd. Er is zijn dan ook wel wat dingen gebeurd, dus sorry voor als het een lang verhaal is.

in mijn vorige verhaal vertelde ik dat hij een beetje over zijn ex twijfelde, hij vond het moeilijk dat hij nog contact met haar opzoekt omdat het bepaalde gevoelens los maakt.
Ik voelde me best wel kut daarna, en was de volgende dag ook nog gezakt voor mijn examen, dus toen hielt ik het bijna helemaal niet meer. Mijn beste vriendin ging die week met haar ouders weg met de boot, en ze vroeg ik mee ging. Ik had wel afleiding nodig, dus ik was mee gegaan.

Ik had het niet tegen mijn vriend gezegd, omdat het nog een beetje onzeker was of ik mee ging of niet.
Dus een half uur voordat ik opgehaald werd, vertelde ik hem dat ik 4 dagen wegging.
Hij zei eigenlijk alleen "ohhh oké"
Oke. Boeide hem dus niet ofzo.

Ik was 4 dagen weg, en ik heb 2 dagen niks van hem gehoord. En dat hielp natuurlijk niet echt mee na dat belletje van hem. Maar het boeide mij eigenlijk ook niet, hij kon gewoon ff door de stront zakken.
Verder echt super leuke dagen gehad.
Toen ik naar huis ging, ging ik nog even langs mijn vader en bleef daar eten. Daarna bracht mijn vader me naar huis. Toen ik in de auto zat, kreeg ik echt een heel raar berichtje via facebook van een jongen die ik niet ken.

In dat berichtje stond een screenshot van de ex van mijn vriend.
En kort samengevat stond daarin,
of iemand mijn nummer toevallig had, omdat ze mij moest vertellen dat iemand bij hem geslapen had dat weekend en dat hij dus is vreemdgegaan zou zijn, en ze wilde niet dat hij dit weer iemand aan zou doen " want dat gunde ze me niet "

Ik las dat, en ik werd pissig. Want ik was natuurlijk 4 dagen weggeweest en daarvan 2 dagen niks gehoord. Dus het had me niks verbaast.
Ik had hem meteen opgebeld. Maar hij wist meteen waar het over ging, en na een heel gesprek bleek dat ze het allemaal gelult had omdat ze wil dat het uitraakt tussen ons. Hij had in het begin al gezegd, blokkeer haar aub, want anders gaat ze je berichten sturen. En de reden dat ze dit ook op fb had gezet, was omdat mijn vriend had gezegd dat hij helemaal geen contact meer wilde en toen heeft ze gedreigd om dit op facebook te zetten. En dat heeft ze gedaan, en ik geloofde haar bijna..


Maar sowieso gaat het een beetje vaag tussen mij en m'n vriend.. Maar daar schrijf ik een andere keer over, anders word het een te lang verhaal haha
22 mei 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dreamlove
dreamlove, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende