Werken op een zomerse dag

Ik heb me vanmorgen even van mijn beste kant laten zien. Het was toen nog niet zo heel warm, dus ik heb mijn twee linkerhanden eens gebruikt. Nou ja, in hoeverre ik die nodig was. Ik heb de badkamer eens een grondige beurt gegeven. Was duidelijk nodig. Alles zat onder het stof. Maar met een muziekje er bij aan is het best te doen. Ook de twee wc's heb ik weer even opgelapt. Ook onze slaapkamers nog even gedaan. Nu hoef ik me in de vakantie niet zo in te spannen. Wel wil ik de slaapkamer wat veranderen. In de herfstvakantie hebben we behangen, gesaust, bed wit geverfd, nieuw dekbedovertrek gekocht en wat leuke accessoires. Maar nu ben ik niet echt tevreden over de indeling, dus dat ga ik in de vakantie fiksen.

Na al het schoonmaken ben ik achter m'n laptop gaan zitten, niet wetend wat ik eigenlijk zou moeten gaan doen. Dus maar wat doelloos rondgestruind op YouTube en verder getypt aan mijn verhaal.

Om twaalf uur gegeten. Bolletjes met verse sinaasappelsap waar ik vroeger van walgde. Nou, nu smaakt het best. Daarna meteen naar familie B. (mijn oppasfamilie) geappt of ik nog nodig was die middag. Ik kreeg meteen antwoord dat het wel goed uit kwam, want de moeder des huizes wilde nog even wat halen voor Vaderdag. Maar ik kon pas komen als de kinderen wakker waren, dus heb ik eerst nog even lekker buiten gezeten. Folders bekeken en gescheiden. Aan folders ben ik echt verknocht. Die van de Xenos en de Kruidvat. Heerlijk om zo even in te bladeren. Omdat ik bijna jarig ben, wilde ik wat leuke dingen uitzoeken. En in folders staan soms echt ontzettend leuke dingen. Ik heb al een hele lijst gemaakt met allemaal dure spullen. Mijn familie zou schrikken van het totaalbedrag...

Om half vier naar de familie B. gereden. Een kwartiertje opgepast. En als je je nou afvraagt of dat de moeite waard is? Zeker! Het is een leuk stukje fietsen, je bent er binnen zeven minuten. En de kinderen zijn erg lief en de oudste die al een beetje kan praten noemt me tante, dus dat is heel schattig! En de jongste schenkt me ook zijn kostbare lachjes. Toen de moeder van de jongens thuis was, heb ik nog even met de oudste gefietst. Met een peuter en een baby kun je natuurlijk niet fietsen, dus heb ik aangeboden om even met de oudste te fietsen. Wel fijn als je een ander zo wat uit handen kunt nemen.

Op weg naar huis hoorde je alleen maar gillen van kinderen en spetteren van water. Tot deze week mocht je je zwembad opzetten, en daar heeft iedereen dankbaar gebruik van gemaakt. Is ook wel lekker met dit weer. Zelf hebben we het ook gedaan, toch wel fijn als je er zo even in kan springen.

De oven piept, het eten is klaar.

Edit: Inmiddels ben ik klaar met eten, heb me gedoucht en nu lekker chillen! Fijne avond iedereen!

verliefd

Katie
20 jun 2020 - bewerkt op 20 jun 2020 - 235x gelezen
Profielfoto van KatieAnn
KatieAnn, vrouw, 16 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende